čtvrtek 17. prosince 2020

Vibrační deska bazar

Vibrační deska bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám lehčí vibrační desku, nový stroj se zárukou. Tato vibrační deska s posunem vpřed je zvlášť vhodná pro menší opravy a dláždění cest v zahradě, okolo domu a na stavbách. Gumová podložka a přepravní vozík v ceně, sklopná rukojeť. Hmotnost 64kg, motor LONCIN G200F.


Vibrační deska bazar

Cena bez DPH, stroj je zkomplet. Tyto vibrační desky mají robustní design (jedinečné zpracování) se speciálně vyřešeným uložením vibrátoru zajišťuje i při relativně menší hmotnosti (kg) vysoký hutnící účinek 20kN! Použití: Univerzální hutnící stroje vhodné pro hutnění zemin a zámkové dlažby. Hz vibrátor zaručuje klidný chod desky zaoblené hrany hutnící desky nenechávají stropy při hutnění Hutnící technika deska je používáná, funkční a připravena k použití.


Prodám novou vibrační desku na bagr, značka DEHACO HYRAX. Součástí ceny upínací deska , hydraulické hadice s rychlospojkami. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů.


Vibrační deska bazar

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. BLUEFIN Fitness Ultra Slim Massage Ztrácejte hmotnost, zvyšte svalovou hmotu a zlepše. Bluefin Fitness Ultra Slim s Bluetooth reproduktory - černá Snižte hmotnost, bojujte s celulitidou a zvyšujte krevní oběh pomocí ultra tenké vibrační desky Bluefin. Jednosměrná deska kg.


Stroje - Vibracni deska bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Pracovní částí je ocelová nebo ocelolitinová deska (též plotna), na které je umístěn vibrátor, nejčastěji poháněný spalovacím motorem. Vibrační desky: vibrační deska patří mezi hutnící stroje, tj. Nová vibrační plošina HMS SVP- v záruce, účet dodám. Prodám jednosměrnou vibrační desku NTC VD 15Elegant použítí k hutnění zemin, živičných povrchů i zámkové dlažby.


Díky naladění vibrátoru na vyšší frekvenci obzvláště vhodné pro hutnění živičných povrchů. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Dom a záhrada - Vibracni deska bazár. Velká vibrační deska je vhodná na pěchování písku a dlažby např.


Je opatřena sadou kol pro jednoduchou přepravu. Bazarové vibrační desky skladem. Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů.


Rádi vám poradíme s výběrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky