pondělí 21. prosince 2020

Vzduchový kompresor na pivo

Vzduchový kompresor na pivo

VÝČEPNÍ ZAŘÍZENÍ NA PIVO Výčepní zařízení na pivo Kontaktní výčepní zařízení Luxusní výčepní zařízení. Vzduchový kompresor LINDR NEW. Vážení zákazníci, e-shop funguje v normálním provozu.


Vzduchový kompresor na pivo

Může se však stát, že dojde k opožděnému doručení zboží v závislosti na stavu dopravců. Velmi malé rozměry a minimální hmotnost usnadňují manipulaci a použití. Patří do skupiny bezolejových kompresorů, které se smí používat v potravinářství.


VZDUCHOVÝ KOMPRESOR LEONARDO NA PIVO. Akční cena a doprava zdarma. Ideálně s platbou převodem a doručením na vaši adresu. Objednávky objednány s osobním odběrem u nás na prodejně budou probíhat ideálně s platbou předem nebo platební kartou přímo na pokladně. Objednávka bude nachystána a rychle vydána na provizorním pokladním pultu přímo u dveří.


Vzduchový kompresor na pivo

Dbejte na výběr zařízení se správným výkonem, jinak se vám bude poddimenzovaný kompresor přehřívat, v případě naddimenzovaného zase do zařízení investujete zbytečně moc peněz. Ať už se rozhodnete pro kterýkoli typ a výkon, je třeba mít na paměti, že pivo tlakované vzduchem by se mělo vypít nejdéle tři dny od naražení sudu, jinak dojde k jeho oxidaci. Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu. Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky. Domácí pípa na pivo může mít vzduchový kompresor vestavěný přímo v průtokovém chladiči.


Sud natlakuje a dále tlak automaticky udržuje. Kompresor tlakuje vzduch přes hadici a naražeč do sudu. Pivo pak druhou hadicí teče ze sudu do chladiče, kohoutu a do vašeho půllitru. Tato varianta je pro domácí použití. Akčná cena a doprava zadarmo.


Přenosný vzduchový kompresor Leonardo je opatřen vychytávkami jako je filtrování vzduchu, vypouštění kondenzátu ze zásobníku, díky nastavení výstupního tlaku podle své potřeby ušetříte za plyn, potřebný k provozu. Také jistě oceníte jeho tichý chod. Tento profesionální kompresor se používá i ve velkých pivovarech. Túžite po čapovanom pive v pohodlí vášho domova? Je tu špička medzi domácimi stolovými chladiacimi zariadeniami na pivo , s ktorou si lahodný mok vychutnáte kedykoľvek budete chcieť.


Vaše údaje zostanú anonymné a považujeme ich za dôverné. Teraz stlačte tlačidlo „Zúčastniť sa“. Nové okno prehliadača nechajte otvorené. Najprv pokojne ukončite návštevu internetových stránok spoločnosti OBI. Tyto síťové identifikátory jsou užívány na základě vašeho souhlasu vyjádřeného prostřednictvím nastavení vašeho internetového prohlížeče.


Více informací o využívání síťových identifikátorů včetně informací o tom, jak souhlas s užíváním síťových identifikátorů odvolat, získáte pod odkazem Další informace. Skvěle se hodí pro méně náročné domácí použití: dofukování pneumatik automobilů, motorek. Boduje svou příznivou cenou a velmi dobrými parametry, které jsou pro hobby použití naprosto dostatečné a zvládne utáhnout i nenáročné základní pneumatické nářadí. Toužíte po točeném pivu v pohodlí svého domova?


Vyberte si špičku mezi domácími stolními chladiči na pivo a vychutnávejte si tento lahodný mok, kdykoliv na něj dostanete chuť. Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky