čtvrtek 30. června 2016

Myčka candy porucha

V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně.


Seznam značek, pro které provádíme záruční servis a záruční opravy zjistíte zde: záruční opravy, servis – Candy , Hoover, Brandt, Karma. Prosím poraďte – dnes mi poprvé nešla zapnout myčka , kterou jinak používám denně. Opravujeme značky Candy. Objevte naši další hvězdu Itálie, myčku Candy Smart Door. Po skončení cyklu se dvířka myčky pootevřou, takže zbytková pára a vlhkost se dostanou ven a nádobí.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Candy Čas pro zobrazování každého kódu je sekund.


Během této doby, obě LED diody blikají spolu s frekvencí Hz (jednou za vteřinu), počet opakování odpovídajídá počtu chyb, které mají být zobrazeny. Pak zůstane OFF po celou dobu, které chybí ke konci období vteřin. Sekvence se opakuje, dokud zařízení nevypnete. Na obrázku došlo k závadě na originální sponce hadice myčky a následné netěsnosti vodního systému myčky. V tomto případě došlo k tomu, že vyteklo mnoho vody na parketovou podlahu, která byla touto banální závadou myčky.


Nevím, jestli to bude ono, ale nám nenapouštěla myčka , když se zasekl ten pojistný ventil, co je na přívodní hadici - myčka měla pocit, že nejde voda, stačilo ho rozhýbat a bylo vše OK. F– porucha elektronického ovládania. F– chyba v činnosti snímača hladiny vody.


F– pri prevádzke odtokového čerpadla sa vyskytli problémy. F– komunikačné problémy medzi elektronickým regulátorom a indikačným modulom. F– porucha procesu sušenia. F– porucha sušenia (sušenie sa nezapne).


Zaplaťpámbu za sdílení zkušeností na Internetu - člověk nemusí věřit všemu, čím nás krmí takyodborníci. Někdy je na vině ucpaný filtr. Matný povlak na všem nádobí může poukazovat na špinavou myčku. Doporučujeme ji dvakrát za rok pustit naprázdno, jen s čističem myčky.


Někteří do myčky dávají deodoranty – voní, ale k jejímu správnému fungování nijak nepřispějí, upozorňuje Ján. Nevypouští vodu, neždímá, netopí. Abyste nemuseli při každém problému s pračkou hned volat opraváře, s jedním z nich jsme ty nejčastější problémy rozebrali. A společně pro vás připravili tipy, jak nejčastějším závadám předcházet – nebo jak je řešit, když už nastanou.


Myčka potřebuje čistit. Asi po hodině marného studeného ostřikování myčka začne stávkovat,začne x-násobně pípat (cca 20x),začne vypouštět a na displayi se zobrazí chyba E3. Kdesi jsem vyčetl u iiného modelu Candy (u této myčky se výrobce neobtěžoval popsat,co která chyba znamená),že Eznamená spotřebič nedokáže vypustit vodu z vany.


Zdarec, Potřebuju pomoc! Pak při amatérské snaze o opravu (ne mnou) došlo ještě k utržení jednoho mycího ramene (vrtule) - viz foto. Dole pod dveřmi je jedna deska.


F Chyby signalizované pračkou. Pračka Vám může po nějaké době psát chyby začínající F. Tady jsou jejich vysvětlivky: F- Napouštění vody - Elektroventil sepnutý po dobu minut, ale presostat nezaznamená naplnění pračky vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky