středa 22. června 2016

Špagetovač zeleniny

Pomůže Vám vyrobit ze zeleniny nebo ovoce dlouhé špagety, které nejenom ozvláštní vaše talíře, ale také vás pobaví. Nakonec tím, že potravinám různě měníme tvar, tak jim částěčně měníme i jejich chuď. Což bylo i věděcky prokázané.


Takže z nudných plátků zeleniny, se rázem stane zábavná pochoutka k televizi. Spirály z většiny zeleniny a ovoce jíme většinou za syrova, ovšem i milovníci např. Lze je využít také pro ozdobu zeleninových i ovocných salátů, domácí výrobu spirálových chipsů z brambor, zeleninových špaget a různě širokých nudlí.

Krájač na zeleninu Skvelý krájač zeleniny, alebo ovocia, je nevyhnutným nástrojom do každej domácnosti. Rýchlim a jednoduchým spôsobom rozreže výrobky na veľkosť, aká vám vyhovuje. Tento spiraliziér (někdy nazývaný spirulizér na špagety, špagetovač ) je perfektní doplňek do vaší kuchyně na výrobu nudlí a špaget ze zeleniny nebo ovoce. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Se třemi rychle a snadno. Zpracování ovoce a zeleniny.

Louskáčky a odpeckovače. Tento spiralizér (někdy nazývaný špagetovač ) je perfektní doplňek do vaší kuchyně na výrobu nudlí a špaget ze zeleniny nebo ovoce. Kráječe ovoce a zeleniny ) Hodnocení produktu:.


Spiralizér – kráječ ovoce a zeleniny. Se spiralizérem HANDY připravíte snadno a rychle druhy ozdobných spirál ze zeleniny nebo ovoce. Stačí, když nasadíte čepel, vložíte zeleninu nebo ovoce a pak už jen otáčíte kličkou a sledujete, jak ze spiralizéru padají pestrobarevné špagety.


Naposledy upraveno: 30. Ze špagetové dýně připravíme zeleninové špagety bez zvláštních pomůcek. Stačí ji upéct či uvařit a pak už jen servírovat její speciální dužninu. Pokud však chceme zpestřit své pokrmy i jinými druhy zeleniny v podobě úzkých dlouhých nudliček.


Geniální kráječ pro zpracování zeleniny ! Atraktivní pro děti, které nám nechtějí jíst zeleninu. Spiromat dokáže různé druhy ovoce a zeleniny krájet na dlouhé špagety nebo spirálky, říká se mu též špagetovač nebo spiralizér. SpiroPlus Skvelý, univerzálny, špirálový krájač na zeleninu a ovocie Spiro Plus špirály alebo špagety z ovocia a zeleniny vyzerajú a chutia oveľa lepšie- i d. Tento spiralizér (niekedy nazývaný spiralizér na špagety, špagetovač ) je perfektný doplnok do vašej kuchyne na výrobu rezancov a špagiet zo zeleniny alebo ovocia.


S tromi rýchlo a ľahko vymeniteľnými nožmi môžete sa spiralizérem rýchlo a jednoducho vytvoriť svoje obľúbené jedlá pre svoju rodinu a priateľov vo veľmi. A co takhle nudle s mákem? Navíc, máte-li rádi sladké, se spiralizérem si pohodlně připravíte i nudle ovocné.

Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Netrapte se již při vaření zdlouhavým a hlavně pracným krájením nejrůznějších druhů zeleniny na malé nudličky. Pořiďte si speciální přístroj zvaný spiralizér, jenž je vhodný do domácností i restaurací, a získejte čas, který můžete využít na něco jiného. Stačí, keď nasadíte čepeľ, vložíte zeleninu alebo ovocie a potom už iba otáčate kľukou a sledujete, ako zo špiralizéra padajú pestrofarebné špagety.


A tu je hneď niekoľko tipov. Ak použite len nôž, id eo pomerne prácnu prípravu. Ak sa stanú takéto špagety vaším obĽúbeným jedlom, je vhodné si do kuchyne kúpiť špagetovač či špirálovač na zeleninu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky