pondělí 20. června 2016

Pivní tácky sběratelé

Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna. Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě. Sbírka pivních tácků českých a slovenských pivovarů Toggle navigation Pivní - tácky.


Pivní tácky jsou na web v současné době nahrávány ve dvou velikostech. Začínající sběratelé často sbírají tácky všech zemí a všech kvalit, pokročilejší sběratelé se obvykle specializují pouze na určité země, například jen na tácky domácích pivovarů. Pro sběratelské účely jsou nejvhodnější nové, nepoužité tácky.

Zde naleznete mé chyběnky tácků, tzn. Pod těmito kategoriemi naleznete pivní tácky , etikety a ostatní propagační materiál, který je v případě České republiky roztříděn dle pivovarů. Sběratelský materiál , který nabízím na této stránce prodám, nebo vyměním i za jiný (např. pohle samolepka, akcie atd.).


Vážení sběratelé , dovolte mně pozvat Vás na mezinárodní setkání sběratelů pivních suvenýrů, konané 30. Koná se jako vždy v domě kultury. Občerstvení máme zajištěno.


Na čepu bude Masaryk z minipivovaru na Rychtě za cenu Kč za l. Pokud máte stejné hobby a měli byste zájem o výměnu nebo vlastníte pivní tácky , které byste mi chtěli prodat či darovat, můžete mě kontaktovat zde.

Takový tácek nejenže vypadá lépe než poničený exemplář. Po kliknutí na menší obrázek, který je zobrazen při prohlížení pivních tácků daného pivovaru, je načten obrázek v plné velikosti (starší pivní tácky nemají tyto velké obrázky a tak se Vám zobrazí opět obrázek malý). Dostaly jste se na stránky sběratele pivních tácků. Sbírám převážně tácky z České republiky.


Ve sbírce se najdou i tácky zahraniční. Máte zálibu ve sbírání nejrůznějąích věcí, najděte si předměty, které vám chybí ve vaąí sbírce, a uľ se to týká pivních tácků, lahví, etiket nebojných předmětů s pivní tématikou. Pivní sklenice a tácky - Karel Šurý Stránky sběratele pivních sklenic a pivovarských tácků z českých pivovarů.


Informace o českých fungujících i uzavřených pivovarech po r. Všechno co tu najdete je možné získat výměnou za jiný pivní tácek Českého pivovaru. Samozřejmě ,že tento tacek již nesmím vlastnit ve své sbírce ,kterou jsi můžete prohlednout v sekci ČESKO-Má sbirka. Jednoty,Ráje,pohostinství,nealko,reklamní a zahraníčni tácky zájem nemám ! Ostatní - Pivni tacky bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pivo - příslušenství pro sběratele , podtácky, etikety, sklo, plechovky.


Váš průvodce na cestě za dobrým pivem - seznam výrobně činných pivovarů České republiky a Slovenska, zprávy, články a reportže z pivovarů a pivního dění.

Vítám Vás na stránkách věnovaných mé sbírce pivních tácků. A už kolem osmé bylo v sále pěkně živo. Sběratelé oceňují dostatečně velké prostory i stoly, na které si mohou své poklady pěkně rozložit, což na jiných místech pokaždé nejde. Pivovárek v horské obci Ostravice. Vaříme piva z čisté beskydské vody, z moravských sladů a českých i dovezených chmelů.


Muzeum Vysočiny Třebíč vystavuje od 23. Etta clubu, který slaví let existence. Na výstavě, která bude otevřená až do 8. Mám i další pivní suvenýry jako ,etikety,pohlednice,sklenice,pivovarské prospekty,zátky,stojánky. A proto máte-li co nabídnout k výměně nebo k prodeji i celé sbírky třeba z pozůstalosti nebo nálezu neváhejte a napište !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky