pátek 17. června 2016

Sencor svc 45gr sáčky

SÁČKY SVC (5ks) SENCOR - (1Kč) 1Kč. Netkaná textilie, ze které je sáček vzor SENCOR SVC 45GR -EUEvyrobený, je efektivní filtr, který chrání vaši domácnost před prachem a je vyvinuta pro vysávání domácího směsného prachu. Mikrovlákenné sáčky pro jednorázové použití d. Není vhodná pro vysávání popela a brusného jednozrnného prachu, který zaplní filtrační póry sáčku. Nepoužívejte sáčky pro. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Sencor svc 45gr sáčky

Sencor SVC EUEod 7Kč - Heureka. Nejsou vhodné pro odsávání. Jejich použití zajišťuje stejnoměrný sací výkon až do zcela plného sáčku. Balení 4ks sáčků do vysavače z netkané textilie, s mikrofiltrem, a vůní zdarma. Tyto textilní sáčky jsou vhodné pro vysavače s vyšším výkonem, mají výrazně delší životnost než běžné sáčky do vysavačů, lepší účinnost pro vysávání mikro částic a. Vďaka mikrovlákennej konštrukcii ponúka až dvakrát účinnejšiu filtráciu, ako klasické papierové sáčky.


Jeho účinnosť sa teda pohybuje na úrovni. A(z) SENCOR márkájú porszívókhoz kínált porzsákjaink nem szőtt és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező szövetből készülnek, és teljes mértékben helyettesítik a(z) SENCOR márkájú porszívók eredeti porzsákjait. Amennyiben nem találja a porszívója típusát és az abba használható porzsákot, akkor vegye fel.


Sencor svc 45gr sáčky

Pro jednorázové použití Účinost filtrace na úrovni H. Vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Sáčky do vysávača SENCOR SVC 45GR -EUE2. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Srdcem vysavače je sice motor, ale stejně jako lidské tělo potřebuje další orgány ke správné funkci. Oceníte kvalitu, skvělou cenu, rychlou expedici, skvělá zákaznická hodnocení a dopravu zdarma. A(z) SENCOR SVC 45GR -EUEporzsákos porszívó használható mindenféle padló tisztításához. Rozměry sáčku do vysavače: 2x 2mm. Tyto jednorázové mikrovlákenné sáčky dávají úklidu nový rozměr.


Jsou totiž odolné proti vlhkosti, mají antibakteriální účinek a nesnižují sací výkon. Filtry do vysavačů a sáčky do vysavače SENCOR Sixto SVC 6VT nebo HEPA Filtry níže zobrazené jsou kompatibilní s modelem vysavače Sixto SVC 6VT včetně nabízeného univerzálního příslušenství (Turbokartáče na koberce nebo čalounění, univerzální kobercové hubice, kartáče na tvrdé podlahy nebo nábytek, štěrbinové hubice, vůně do sáčku vysavače) a to. Päť vrstiev antibakteriálného sáčku VACS do vysávačov SENCOR SVC 8YL Tizio chrání Vaše zdravie a predlžuje živostnosť vysávača. Tieto sáčky sú plnohodnotnou alternatívou k orginálnym výrobkom. V dodávaném balení najdete ks omyvatelného hepa filtru a jeden mikrofiltr pro vícenásobné použití.


Překvapí svou kompaktností a přesto vysokým výkonem. Díky hydrofobní úpravě materiálu. Vysavač má stupňový systém filtrace a termostat, který zabraňuje přehřátí motoru.


Sencor svc 45gr sáčky

Vysávač podlahový SENCOR SVC 730GR-EUE2. Oceníte tiež optimálne rozmery vysávača, vďaka ktorým ho ľahko uložíte do skrine alebo šatne. Doprajte si komfort aj pri upratovaní s týmto moderným vysávačom.


Parametre produktu :- bezsáčkový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky