pondělí 13. června 2016

Šungit pyramida použití

Ponořená do vody šungitová pyramida tuto vodu aktivuje a dělá tak z ní lék. Poté je voda připravena k vnějšímu i vnitřnímu použití. UNGIT - návod k použití Šungitová pyramida.


Petrojradský závod Miněralnaja produkcija má dlouholeté zkušenosti s výrobou a výzkumem pyramidek z nerostů. Základní charakteristickou vlastností, která se využívá v různých podobách, je schopnost vstřebat všechno negativní, škodlivé a špatné.

Pyramida z léčivého kamene šungitu pro odrušení elektrosmogu a úpravu vody. Potom je voda mineralizovaná, biologicky, energeticky aktivní a připravená pro vnitřní i vnější použití. Po této době se postupně snižuje účinek šungitové vody.


Nejlepší ceny na českém trhu. Vítáme Vás v internetovém obchodě zaměřeném především na prodej karelského šungitu a výrobků z něj, jako pyramidy, koule, krychle, přívěsky, bižuterii že šungitu - náhrdelníky a náramky, elitní šungit , Petrovský šungit , drť na přípravu vody různé frakce, šungitový prach a šungitová surovina. Při delším macerování se aktivita vody začíná snižovat.


Malou pyramidku (až cm) ponořte do 2-l vody se štěrkem, a postavte nádobu na světlé místo na – hodin.

Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Přilijte vodou a nechte projít varem cca 2-minuty, poté sceďte, nechte vychladnout. Tímto je šungit aktivován a připraven k používání. Zkoumá se také možnost použití šungitu v léku proti nemoci AIDS.


Pro léčení se šungit dá využívat v podobě šungitové vody (pití, obklady) či šungitových mastí a krémů. Ty mírní bolesti a záněty, otoky kloubů, zlepšují krevní oběh. Výzkumy ukázaly, že fullereny v šungitu vyvažují procesy nervového systému a mají pozitivní vliv na výměnu neurotransmiterů, které zlepšují funkci mozku a odolnost proti stresu.


Pro odstraněni geopatogenních zón se hodí šungitové koule, šungitové krychle a také neopracovaný šungit. Může posloužit šungitový oblázek nebo i šungitová drť, nasypána do skleničky, sáčku nebo krabičky z jakéhokoliv přírodního materiálu. Díky svému tvaru nejúčinnější je však šungitová pyramida. Bylo prokázáno, že pyramida neutralizuje všechna patogenní místa na povrchu Země a má příznivý vliv na lidské zdravý.


UNGIT pyramida Šungitové pyramidy chrání náš domov a pracoviště od elektromag. S jejich pomocí jsme rovněž schopni vytvořit aktivní léčivou vodu pro pití nebo vnější použití. Kompletná ponuka šungitových výrobkov. Použitie: Šungitová Pyramída na odstránenie geopatogénnych zón, vhodná na prípravu vody s liečivými vlastnosťami, Šungitová guľa je vhodná na meditáciu, masáž a na odstránenie geopatogénnych zón.


Tenkrát mezi sebou sváděli bitvu u Poltavy Švédi s Rusy.

Díky špatnému zásobování byli vojáci nuceni pít vodu ze znečištěných nádrží a Švédi brzy se střevními problémy odpadli. Výlučne prírodné zložky, žiadne farbivá, či umelé adjektíva a základná prímes prvotriednej certifikovanej horniny šungit prinášajú pokožke pocit čistoty a úľavy. Také se můžete koupat v šungitové vodě. Nabízíme Vám zázračný, léčivý kámen šungit a výrobky z karelského šungitu: pyramidy, koule, vejce, přívěšky a šperky, šungit na vodu.


Zlepší složení vzduchu v místnosti. Schopnosti pyramidy odrušovat geopatogenní vlivy jsou všeobecně známé. Pyramida ze šungitu je příkladem synergického posilování příznivých účinků tvaru a přírodního minerálu. Oněžského jezera, kde byl šungit poprvé objeven.


Základní složkou Šungit balzámu je šungit , voda obohacená o ionty stříbra a mumio. Krém je dále obohacen o tyto extrakty bylin: Aloe vera, žen šen, hořec, pelyněk, třezalka, dále o hydrolyzát kolagenu a vitanol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky