čtvrtek 16. června 2016

Mikrovlnná trouba sencor návod

Mikrovlnná trouba sencor návod

Mikrovlnná trouba Sencor nabízí ohřev i rozmrazování potravin. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Díky nadčasovému designu a jednoduchému ovládání se stane stylovým a plně funkčním doplňkem vaší kuchyně.


Ztratili jste manuál k vašemu přístroji Sencor ? Nebo vás zajímají novinky, se kterými vás chceme potěšit? V této sekci najdete obojí. Přehledně seřazené návody, technické specifikace i aktuální katalogy. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat.


Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Tato malá mikrovlnná trouba nabízí kromě funkce ohřevu a rozmrazování také časovač na minut a zvukovou signalizaci. Díky jednoduché vnitřní konstrukci je mikrovlnná trouba Sencor jednoduchá na čištění. Při objemu litrů dosahuje výkonu 7W, což stačí pro ohřev běžných potravin.


Mikrovlnná trouba sencor návod

Ostatní parametry jsou srovnatelné. Nevýhodou je o pár set korun vyšší cena. Výhodou je možnost kombinovaného vaření s. Na webovém portále Najdinavod. Stáhnete zde návody na mobilní telefony, televize, spotřebiče, fotoaparáty či manuály na auta, počítače a počítačové komponenty.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Tato mikrovlnná trouba musí být uzemněna. Vnitřní objel Mikrovlnný výkon: 8W Displej Všechny parametry.


Mikrovlnná trouba sencor návod

Nejlevnější mikrovlnné trouby zaručené kvality naleznete na HLEDEJCENY. Můžete si vybrat z velkého množství levných mikrovlnek nejrůznějších objemů a výkonů. Na výběr máte z programů vaření, čas (do min.) a výkon vaření si můžete nastavit i manuálně. Lakovaný vnitřní prostor v bílé barvě s objemem litrů - průměr jejího otočného talíře je 2cm. Ovládání mikrovlnné trouby je velmi jednoduché a praktické.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. S objemem litrů se dovnitř vejdou běžné jídelní talíře (hluboké i plytké), stejně jako menší zapékací misky, takže ohřev. Zboží skladem zasíláme okamžitě. V troubě můžete ohřívat, grilovat, nebo rozmrazovat dle váhy. Nabízí klasický mikrovlnný ohřev ,rozmrazování a oblíbenou funkci grilu.


Mikrovlnná trouba sencor návod

Nechybí ani praktický časovač minut. Když zapnete mikrovlnnou troubu do zásuvky, zobrazí se na displeji údaj 0:a zazní jednou zvonek. Dvakrát stiskněte tlačítko Hodiny. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Stačí nastavit hmotnost a druh jídla, které se má rozmrazit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky