středa 22. června 2016

Prodám vybavení vinotéky

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Rozměry jednotlivých dílu na vyžádání.


Možnost prodeje i na jednotlivé díly. Vyrobeno na zakázku, ruční kování, vše masivní dřevo.

Nebo přenechám pronájem i se zásobama. Prodám vybavení vinotéky. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Obsah je chráněn autorským zákonem. Osobní převzetí Praha 7. Vybavení vinotéky , PC 400.


Z důvodu stěhování nabízím s velkou slevou k prodeji vybavení vinotéky vyrobené převážně z masivu na zakázku: 8ks regálů na lahve, 2ks uzamykatelných rohových vitrín, delší regál, 2ks,2ks obslužných pultů (jeden stejného typu částečně prosklený není na obrázku), regál za pultem, 3ks. Bazar online, inzerce bilé techniky.

Chladíci technika, vitríny a vinotéky. Kupujte výhodně a levně. Luxusní vybavení vinotéky. Z důvodu ukončení činnosti nabízím k prodeji kompletní luxusní zařízení vinotéky. Nábytek je vyroben z masivu na zakázku.


Pořizovací cena 4tis. V případě zájmu rád poskytnu bližší informace. Povlečení na lehátka přidám zdarma. Kotouče 4x10kg, 2x18kg, 2x20kg,4x15kg 2x osa dlouhá (cca 10kg) Stojan na kotouče Lavice Rád poskytnu více informací.


O ceně jsem schopen jednat. Jedná se o celonerezové barové židle - kusy a taktéž celonerezové stoly - kusy. Shimano,Daiwa,JRC,SEMA a další. Velmi atraktivní ceny, záruční i pozáruční servis. Přenosná,velmi dobrý stav.


Sleva na cestu do Znojma. Reality - Vinotéka inzerce.

Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Nabízím k prodeji veškeré vybavení stomatologické ordinace na Praze (nábytek, přístroje, nástroje). Záblesková světla 6ks - 2x300Ws, 1ks 250Ws, 2x160Ws a 1ks 120Ws. Stojan pro světla s tlumičem 4ks - 2ks výška a 2ks 3m. Misky jsou vyrobeny z n. Prostory jsou kolaudovány na provoz gastro a prodává se včetně vestavěného vybavení , vzduchotechniky a zázemí.


Před prosklenými vitrínami se nachází terasa s po. RSS Potravinářské stroje. Zde naleznete inzeráty s tématikou Potravinářské stroje.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Potravinářské stroje, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Potravinářské stroje na Vámi zvolené téma inzerce. Sháním vybavení vinotéky - stojany, stoly, židle, dekorace. Sada je vhodná na stříhání starých kabelů nebo vhodné na autovrakoviště- lze vystříhat motor a nápravy z auta, vhodné na stříhání katalizátorů, atd. Rozpínákem lze vytrhnout z vraku nárazníky, sedačky, palubovku atd.


Vhodné i pro demoliční firmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky