čtvrtek 16. června 2016

Kovaný koš na dřevo

Naše kovárna vyrábí hned několik provedení košů na dřevo , součástí některých je i krbové nářadí. Esteticky zajímavě vypadá koš na dřevo s plátnem. To je odnímatelné a slouží tedy především k pohodlnějšímu donesení dřeva ze sklepa. Nemusíte s sebou nosit celý, váhově mnohem těžší koš.


Ručně vyrobený koš , každý koš je originál, vždy se líší, rozměrem a. Proutěnému koši na dřevo to vedle krbu sluší víc než nepořádku na podlaze… Ručně pletené proutěné a ratanové koše.

Dřevo v nich můžete díky praktické rukojeti či kolečkům pohodlně přenášet a pak i stylově uskladnit. Unesou či kg, podle toho, který typ vyberete. Koše na drevo Prevádzka krbu sa nezaobíde bez praktických pomocníkov v podobe krbového náradia, paravanov a samozrejme košov na drevo.


Ak totiž nemáte v rámci obmurovky krbovej vložky zabudovaný priestor na uskladnenie dreva, koše na drevo si nebudete vedieť vynachváliť. Koše na drevo vám však okrem komfortného a zároveň treba povedať, že aj veľmi vkusného uloženia. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Oblibě mezi proutěným zbožím se těší koše na dřevo ke krbu.

Bydlíte v domě nebo máte chalupu, kde topíte dřevem? Pak jistě alespoň jeden proutěný koš na dřevo u vás nesmí chybět. Nic jiného, než proutěný krbový koš vám nezajistí takové pohodlí nošení dřevěných polen ke krbu. A navíc vám dodá pocit. Chic Antique Kovový úložný koš Antique Black Větší, černá barva, hnědá barva, dřevo , kov.


Hranatý kovaný zásobník na dřevo je vhodným doplňkem pro jakoukoliv místnost s krbem či kamny. Koš na dřevo UNION mini. Stojan na dřevo - srdce malé. Velký kovaný koš na dřevo.


Originální ručně kovaný koš na dřevo ve tvaru srdc. Zásobník na dřevo do stavebního otvoru. Masívní materiál, pevná konstrukce, pěkná dekorace ke krbu nebo krbovým kamnům. Typ ze železa s povrchovou úpravou grafitem se stříbrnou patinou vám na zakázku vyrobí v Rajhradicích v Uměleckém kovářství Mittner za tis.


Povrch výrobku je ošetřen žárovým zinkováním a nástřikem kovářskou černou (matnou) barvou, je tedy vhodný pro interiéry i venkovní použití. Material : rám koše je z ploché oceli 20xna spodní straně zdvojená. Spodek z pozinkovaného plechu. Práškovaná farba čierna - komaxit.


Prodám kovaný koš na dřevo , černé barvy. Kované doplňky do krbu.

Ručně kovaný koš na dřevo. Proutěné koše na dřevo jsou vyrobené z plného vrbového proutí, některé druhy košů jsou dodatečně vybavené výztuhami pro zpevnění a zvýšení nosnosti. Rozměry : dle přání zákazníka. Povrchová úprava : černá grafitová , stříbrná patina. Doporučujeme : Kombinovat s krbovým nářadím a ostatními doplňky od naší firmy ! Hľadáte kované polotovary, brány, ploty, mreže, zábradlie?


Navštívte umelecné kováčstvo Ukovmi. Kč, pouze na ProMistry. Minimalistický vzhle neruší dojem z ohně, je vhodný pro každý interiér.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky