pátek 10. června 2016

Bavlněná přikrývka

Vyrobíme vám výrobky z ovčího rouna nebo dutého vlákna. V sortimentu najdete také povlečení z různých materiálů. Bavlněná přikrývka Muslin Deco Collection. Prodyšná plenková přikrývka z limitované kolekce Bjällra Couture s designem opiček. Oblíbená část do každé výbavičky, kterou můžete využít na různé způsoby.


Takzvaná mušelínka ve stylovém designu.

Můžete zkombinovat s muchláčkem Deco Collection ve stejném designu. Naše buněčná přikrývka z pletené bavlny je ideálním doplňkem pro nejmenší členy rodiny. Díky drobným otvorům je přikrývka pohodlně měkká a lehká, jelikož struktura buněčné bavlny umí zadržet vzduch, takže přikrývka Vaše dítě v zimě zahřeje a. U nás najdete širokou nabídku prošívaných nadýchaných přikrývek české ruční výroby. Každý si tak u nás vybere přikrývku, která má správné provedení, vhodný rozměr a materiálové provedení.


První varianta, nejprodávanější, je prošívaná přikrývka CELOROČNÍ, dále nabízíme prošívané přikrývky LETNÍ a prošívaná přikrývky THERMO. Pokud máte dotaz týkající se Luxusní bavlněná přikrývka Tiny Flowers 140x20 vyplňte následující formulář níže na stránce. Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den.


Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu.

Vyberte si z 3variant. V nabídce máme více než barev bavněných plachet, které jsou lehké a příjmené na dotek. Již více jak let vyrábíme kvalitní české ložní povlečení, přikrývky a polštáře z dutého vlákna, froté prostěradla, jersey prostěradla, matracové chrániče a mnohem více! Kvalitní prošívaná BAVLNĚNÁ francouzská přikrývka LANDSKRONA COTTON v rozměru 200x2cm. Prošívaná přikrývka FALKENBERG pro chl.


Povrch přikrývky je vyroben ze 1 přírodní bavlny a má vynikající izolačně tepelné vlastnosti. Povrch je příjemný na dotek, umožňuje volný průtok vzduchu a zároveň zajišťuje vysoký komfort při spánku. Do každé postele patří neodmyslitelně přikrývka. Aby byl Váš spánek skutečně kvalitní, je nutné si vybrat takovou, která Vám bude maximálně vyhovovat. Jedná se o luxusní české výrobky plněné kvalitním dutým vláknem nebo peřím.


Potah přiikrývky je vyroben ze 1 bavlny, která je velice šetrná k vaší pokožce. Přikrývka je vhodná pro teplejší období. Dvouvrstvá bavlněná obličejová nedokáže 1 ochránit před onemocněním COVID 1 nicméně je to forma prevence před šířením kapénkové infekce.


Potahovou látku tvoří kvalitní broušená mikrofáze, která je na dotek velmi hebká a jemná. Nabízíme kvalitní stylové deky v různých barevných provedeních. Skvělý doplněk do jakéhokoli pokoje vašeho domu. Výhodné ceny, dodání do hodin.


Teplá celoroční přikrývka pro ty, kteří se v noci hodně pot. Při nákupu online na JYSK.

Klikni a vyzvedni – Zdarma. Hledáte kvalitní přikrývky a polštáře? Brotex je ověřená česká kvalita, rychlé dodání, všechny rozměry skladem!


Vyrábíme přikrývky a polštáře více jak let. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Jsme česká firma ČESKA Group a. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou.


Tradiční bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla, nebo třeba moderní mikrovlákno. V naší nabídce najdete přes 1druhů povlečení. Prostěradlo rámuje postel a mění její vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky