pátek 17. června 2016

Bílý ubrus

Bílý ubrus

Ozdobný bavlněný ubrus či tkané prostírání se dá sladit s jednobarevnými ubrusy a oživit tak stolování při návštěvě či o svátcích. Prohlédněte si také ostatní doplňky, kde mimo jiné najdete multon, což je podložka pod ubrus , která chrání stůl a brání pohybu ubrusu na hladkém povrchu. Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením. Textilní ubrus snadno vyperete. Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou.


Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy. Bílý ubrus je nestárnoucí oblíbená klasika. Krásný bílý ubrus je ukázkou čistoty pro restaurace, jídelny nebo domácnosti. Naše ubrusy vydrží dlouho zářivě bílé a udrží si.


Je jen málo bytových doplňků, o kterých se dá s naprostým klidem říci, že jsou nadčasové a přitom stále in. Když je sám sebou stojí elegantně v pozadí, zatímco zajímavé výšivky nebo potisky z něj udělají úchvatnou dekoraci. Bílý teflonový ubrus s velmi jemným vzorem. Jednobarevný ubrus v lososové barvě.


Veškeré bílé ubrusy jsou šité v České republice a splňují požadavky pro využití se stykem s potravinami. UBRUS krajkový bílý v roli 2x5m. Velice kvalitní materiál, česká výroba.


Ubrus bílý - různé velikosti. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem.


Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. K vánočním ubrusům doporučujeme přikoupit také vánoční prostírání a vánoční běhouny na stůl. Díky povrchové úpravě odolné vůči skvrnám a díky jemnému vzoru bude ubrus nejen chránit Váš stůl, ale stane se také vkusným designovým doplňkem, který zpříjemní stolování a zútulní každý interiér.


V nabídce držíme nejširší počet rozměrů na českém a slovenském internetu. Teflonové ubrusy jsou velmi oblíbené pro svou praktickou vodoodpudivou úpravu, která účinně zabraňuje špinění ubrusu nebo vsáknutí rozlité tekutiny. Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů.


Bílý ubrus

Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu, ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus. Jestli máte rádi svůj stůl, měli byste si ho rozhodně zakrýt. Pokud chcete, aby si stůl dlouho zachoval svou krásu a pokud ho chcete ochránit před poškrábáním nebo skvrnami, můžete se spolehnout na naše ubrusy a běhouny. Na této stránce najdete všechny výrobky z naší nabídky. Buďte připraveni na Velikonoce a vybavte si kuchyň, jídelnu a obývací pokoj našimi velikonočními ubrusy.


V naší nabídce naleznete barevné ubrusy s velikonočním potiskem, ale i vyšívané ubrusy s květinami, kuřátky či čistě bílé. Výroba ubrusů a restauračního textilu, levné ubrusy, teflonové ubrusy, bavlněné ubrusy, směsové ubrusy, priručníky, pulírky. Krajkové v klasickém stylu, tkané či s úpravou proti skvrnám.


Bílý ubrus

Vybírat lze dle použitých materiálů ale také podle kritérií jako je rozměr nebo barva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky