pátek 10. června 2016

Kondenzační sušička samsung

Sušičky prádla Samsung na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kondenzační sušičky prádla Samsung na Alza. K pohodlnému provozu přispěje i chytrý systém Q-rator pro připojení k internetu.


Na této stránce najdete levné kondenzační sušičky prádla Samsung , respektive všechny kondenzační sušičky prádla Samsung seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Součástí balení je i sada na odvod kondenzátu, nemusíte se tak obtěžovat s vyléváním nádržky, pokud máte možnost vodu odvést do odpadu.


V naší nabídce najdete už jen kondenzační sušičky, které na rozdíl od ventilačních nevyžadují stavební úpravy pro odvod kondenzátu ven. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Výkonná kondenzační sušička prádla je vybavena špičkovým tepelným čerpadlem, osvětlením bubnu, přehledným displejem a programy. Zaujme i šetrností k prádlu a nízkou spotřebou. Je provedená v bílé barvě, ale eleganci jí dodává nerezový ovládací panel a speciální prosklená dvířka v barvě, kterou výrobce uvádí jako Crystall Gloss Blue.


Samsung Q-rator je chytrý systém připojený k internetu přes Wi-Fi a shromažďující informace o průběhu sušení, které následně využívá tak, aby byla sušička maximálně efektivní. Kromě toho, že ji lze ovládat vzdáleně z telefonu se nabízí například programový asistent, jenž například doporučí optimální. Náplň kg prádla, tichý provoz, noční program, zaměnitelné otevírání dvířek. Případně vodu vypustí rovnou do odpadu. Ušetřete si práci v domácnosti a využijte služeb sušičky.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat sušičku prádla. Výsledkem je vždy suché prádlo, ale rozdíl je v tom, jak která sušička zachází s horkým vzduchem. Senzorický systém sušení, funkce s ochranou proti intenzivnímu zmačkání prádla.


Nevíte, jak vybrat tu nejlepší sušičku? Jsme NEJkomplexnejší portál o sušičkách v ČR. KONDENZAČNÍ SUŠIČKA SAMSUNG v prodejnách Electro Worl platnost: 2. Kapacita sušení 9kg, hlučnost 65dB. Indikátor vody v nádobce, indikátor kontroly filtru.


Jaká je nejlepší sušička prádla? Funkce Filter Clean Alarm se postará o užitečné připomenutí, když bude třeba vyčistit kondenzační filtr, na což byste jinak mohli snadno zapomenout. K předním vlastnostem kondenzační sušičky patří kontrolka pro včasné čištění filtru - Alarm Filtr Clean.


Philco PD Crown (1) Přidat do porovnání. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. K perfektne usušenému a ošetrenému prádlu prispeje aj špeciálne prevedenie bubna s otvormi v tvare diamantov. Nerezový buben má objem 1litrů a kapacitu sušení pěkných kg (pro 3-člennou rodinu akorát). Velké elektrospotřebiče. Typ: volně stojící Provedení sušičky: kondenzační S. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis.


K dispozici máte nastavených programů, přehledný displej, možnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky