úterý 14. června 2016

Konická kulma použití

Má mäkký ochranný poťah, ktorý zabraňuje popáleniu rúk alebo. Konická kulma na vlasy Valera Conix 641. To potvrzuje i tento model. Dále nezklame ani celkově rychlé zahřátí, a tedy i připravenost k celkovému použití.


Automatická kulma na vlasy. Vytvoří rovnoměrné lokny a vám ušetří spoustu času. Tato loknovací kulma je tak skvělou volbou pro každodenní použití nebo kdykoliv nestíháte.


Vytváří odlišné lokny než klasické kulmy. Díky speciální funkci může být kulma připravená k použití již za sekund od zapnutí. Kulma Stylers Pearl Wand má digitální displej, který zobrazuje nastavení teploty. Teplotu je možné nastavit podle kvality nebo hustoty vašich vlasů od 1do 2°C.


Snadnou manipulaci s rozpálenou kulmou zajišťuje špička kulmy. Horkovzdušná kulma , kulmofén. Neboli foukací kulma na vlasy (potkáte i název kulmo fén) je v podstatě kulatý kartáč, který je možné zapnout do elektřiny, hlavice se otáčí a zároveň vlasy vysouší. Vy tak zvládnete dva kroky v jednom. Vlasy si nejen vysušíte, ale rovnou z nich vytvoříte krásný a nadýchaný účes.


Po každém použití ji vypněte a vypojte ze zásuvky. Nechte ji mírně zchladit. Vlažnou hlavici otřete navlhčeným ubrouskem. Pokud je kulma více znečištěna, použijte k čištění odlakovač na nehty, který nanesete na vatový tampónek a hlavici omyjete.


Produkt jsem zakoupila jednak proto,že jsem byla zvědavá jaký učes se s ním dá vytvořit a jednak proto že jsem ho viděla u kadeřnice. Během chviličky se rozehřeje a může se tvořit. Používá se dobře,má otočný kloub a hlavně špička nepálí. Vřele a bez výčitek doporučuji všem,kdo si chtějí.


Přistroj je připraven k použití do sekund. Disponuje také systémem automatického vypnutí po jedné hodině. Zároveň kulma nabízí napětí od 1do 2V. To oceníte především na cestách, jelikož nebudete omezeni napětím v určitém místě, ale naopak se napětí můžete přizpůsobit.


Remington CI96WKulma. Kulma na lokny vám může sloužit nejen jako pomocník pro slavnostní příležitosti, ale také pro každodenní využití. Lokny vytvoří o něco jednodušeji, avšak se stejným efektem, jako konická nebo klešťová kulma. Kónické kulmy na vlasy jsou ideální pro tvorbu loken všech velikostí.


Profesionální značka BaByliss PRO je špičkou v dané oblasti. Vysoká kvalita a dlouhá životnost je zárukou spokojenosti. Kulma a styler na vlasy se liší způsobem úpravy vlasů – zatímco kulma slouží primárně k natáčení vlasů, styler umožňuje také jejich žehlení a další stylizaci.


Kulma na vlasy je vhodná pro ženy, toužící především po krásných a výrazných loknách, jež vytvoří snadno a rychle. Jedinečný indikátor vás upozorní, jakmile je kulma připravena. Tato inovativní funkce přispívá k vytvoření krásných loken a vln a zamezuje přehřátí vlasů.


Stačí zvolit jednu ze tří dob úprav podle typu vlasů a stisknout. Kulma na vlasy, Průměr mm, Délka 1mm, Extra utažené kadeře, nebo vlny, Exkluzivní Povrch Deep Black Ceramic Coating pro ochranu vlasu, dokonalý skluz vlasu a rovnoměrné rozložení tepla, Protection mode: automaticky detekuje typ vlasů při prvním použití a upraví teplotu podle zjištěného typu vlasů, nastavení teplot (160°C - 210°C), LED displej, Studená špička. Tato kulma disponuje vylepšeným hedvábně-keramický povrchem s hedvábným designem ve 3D efektu. Zvolená teplota se vám zobrazí na LCD displeji, po dlouhém stisknutí tlačítka mínus ji také můžete uzamknout a zamezit tak nechtěnému přepnutí.


Tvar kulmy napomáhá snadnému použití. S touto kulmou snadno vytvoříte krásné jemné a dlouhotrvající lokny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Professional velká mm kulma pro velké volné lokny.


Kolekce Pearl Styling Naše kolekce Pearl nabízí všechny potřebné nástroje pro vytvoření nejmódnějších účesů, které prostě musíte mít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky