středa 8. června 2016

Policky na zed

Je dobrým zvykem mít poličku na zdi. Hodí se snad všude a na všechno. Doporučila bych barevně ladit podle nábytku a zařízenosti pokoje. Co vím, lidé mají rádi dřevěný materiál.


Moderní jsou i poličky v různých tvarech například obdélníky nebo ovály.

Mám ale ověřeno, že oblíbenější jsou klasické rovné police. Výběr z našich stovek nejrůznějších poliček na knihy, policových regálů, nebo poliček vám usnadní náš filtr, do kterého zadáte své požadavky a rychle a přehledně najdete to, po čem toužíte. Díky ní si ve vašem obývacím pokoji vystavíte vaši sbírku drahých kamenů, sošek pejsků či fotografií.


Pokud si nevíte rady, ochotně vám. Poličky v naší nabídce jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, v nepřeberném množství tvarů, velikostí, modelů a barev. Poličky na zeď - nechte zdi vyprávět poutavý příběh vašeho života.


Vhodně zvolená police oživí každou zeď.

Vyberte si z naší široké nabídky tu pravou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dřevěné nástěnné police a poličky na zeď Moderní polička na zeď je ideální místo, kam můžete umístit bytové dekorace, vázy, svícny nebo také výtvory vašich dětí, abyste je měli vy a vaši hosté vždy na očích.


Nabízíme rovné poličky na stěnu, i ty ve tvaru véček. V prodeji naleznete poličky různých rozměrů v dekorech dřeva či barevného laku. Designové poličky na stěnu mají snadnou instalaci, která vyžaduje běžně dostupné nářadí - vodováhu, metr a vrtačku (případně AKU šroubovák).


Byla by škoda nevyužít potenciál poliček a regálů, aby váš domov zútulnili a přitom mu dodali punc originality. Když už máte vybranou perfektní poličku, je dobré na ni vybrat také vhodnou dekoraci. Nevíte co s nevyužitým místem na zdi? Potřebujete někam umístit knihy, rodinné fotografie nebo prostě drobnosti, které vás těší?


Na to je ideální police. SCONTO nabízí pestrou řadu stylů, barev i provedení. Vybrat si může opravdu každý a vaše zeď už nebude tak opuštěná.


Kvalitní dřevěné poličky na zeď za nejlepší ceny.

Nábytek za výprodejové ceny. Knihy, zarámované fotografie, suvenýry z cest, dárky, upomínkové předměty a mnoho dalších krásných věcí najde své místo na nástěnných policích, na kterých jsou vždy na očích a připomínají nám krásné chvíle a milované lidi. Nenahraditelným doplňkem každé domácnosti i kanceláře jsou poličky na zeď z lamina, pověšené na stěnách pokojů. Můžete si do nich uložit oblíbené knihy, suvenýry nebo třeba svou sbírku fotografií, vždy vám budou užitečnou designovou ozdobou každé místnosti.


Tato kategorie je zřejmě nejrůznorodější a naleznete zde vše, co má v názvu police. Police vyrábíme z masivu, či z lamina. Vybere si zde ten, kdo má domácnost vybavenou moderním nábytkem, i ten, kdo preferuje masivní nábytek. Vybírejte z naší nabídky police kombinované se sklem, s dvířky, nebo se šuplíky. Nástěnné police skvěle poslouží.


Projděte naší nabídku na zadaranabytek. Rohové kúpeľňové poličky, sklenené regály aj poličky bez vŕtania, teleskopické police, závesné police na dvere aj do sprchy, samodržiace poličky si vyberte na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky