středa 8. června 2016

Monoklimatická chladnička whirlpool

Monoklimatická chladnička whirlpool

Praktické prestaviteľné sklenené poličky a priečinky vo dverách. Dve zásuvky na ovocie a zeleninu. Zameniteľné otváranie dverí, inštalácia do medzery medzi skrinky, spojenie nábytkových dverí priamo na.


Vybrané chladničky s unikátnou technológiou 6. Dizajn skrine: vstavaný, Farba: biela, Uchytenie dverí: Pravý. L, Hrubá kapacita chladničky: 1L. Chladnička Whirlpool SWAM2C XR ku kontrole ideálnej vlhkosti a jej zachovanie využíva chytru technológiu 6. Lednice a chladničky Whirlpool šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru a různá provedení.


S Whirlpool poznáte rozdíl. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí. Free Shipping Available. Check Out Whirlpool on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Monoklimatická chladnička whirlpool

Monoklimatická chladnička Whirlpool ARC 1AP patrí do kategórie skôr menších modelov. Tomu zodpovedajú ako rozmery, tak i hmotnosť kilogramov. Jasne tomu zodpovedá aj veľkosť vnútorného objemu, ktorý je 1litrov.


Zaujme celkovo nízkou spotrebou, ktorá činí 0. Tú potvrdzuje aj zaradením. WHIRLPOOL SWAM2C porovnaj ceny v obchodoch od 458. Kvalitný domáci spotrebič vám zaručí značka Whirpool.


Má dve zásuvky na ovocie a zeleninu. Jej využiteľný objem 3litrov predstavuje dostatok chladiaceho priestoru. Unikátna technológia 6. Volně stojící monoklimatická chladnička má velký objem v chladící části a snadno se s ní manipuluje. Vestavná lednice bez mrazáku je zabudovaná v kuchyňské lince, tudíž šetří místo a není vidět.


FreshControl pomáha udržať potraviny. Malá monoklimatická lednice se hodí se do menších domácností nebo ji můžete využít jako minibar. Find great deals on eBay for whirlpool and samsung.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Je vybavená antibakteriální ochranou, oběhovým ventilátorem MultiAir Flow a senzorovou technologií 6. Elegantná a inteligentná monoklimatická chladnička značky Whirlpool , ktorá okrem iného disponuje funkciou 6. Vďaka jej kompaktným rozmerom ju ľahko umiestnite aj do menšieho priestoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky