pátek 24. června 2016

Papírové desky s chlopněmi

Stačí nahrát tisková data a objednat. Výseková raznice (forma) na papírové desky zdarma! Desky dodáváme v rozloženém stavu. Doporučujeme laminaci pro zvýšení odolnosti a prestiže!


Prezentační desky s chlopněmi vám umožní předávat firemní materiály profesionální formou. Přesvědčte se o nízkých cenách desek s chlopněmi v on-line kalkulátoru. Tisk vylepšíme lesklou či matnou laminací.


S ohledem na přepravu dodáváme prezentační desky. Firemní desky jsou důležitou součástí firemní kultury a velmi užitečným marketingovým materiálem. Je třeba vytvořit zajímavý a vhodný design, doporučujeme oslovit profesionály, mezi které se řadíme i my.


Připravíme Vám vysoce kvalitní grafický návrh desek s chlopněmi , který bude splňovat Vaše požadavky a. Nejprodávanější Papírové desky s gumičkou Nejprodávanější Papírové desky s gumičkou. Vyberte si u nás spisovky a kancelářské desky. Papirove desky s chlopnemi. Nalezeno: 1produktů.


Pevná složka slouží k přenosu nebo uložení dokumentů větších velikostí. Složka je uzavíratelná pomocí gumiček na ro. V případě potřeby můžeme vyrobit desky ve vašem vlastním tvaru. Papír Obálky Bloky, sešity, knihy, bločky Etikety, etiketovací kleště Fólie do tiskáren a kopírek Tonery, cartridge, pásky Záznamová media, USB, C DVD Psací potřeby Kancelářské potřeby Třídění, archivace Zakládací desky papírové Papírové desky Papírové desky s chlopněmi Papírové desky s gumičkami Papírové. Papírové složky a desky třídí a chrání dokumenty před poškozením.


Jednoduché, s chlopněmi nebo s gumičkou - zajišťují bezpečnost dokumentů před vypadnutím. Odkládací mapy - pro archivaci dokumentů, papírová (recyklovaná), s prešpánovou úpravou. Rychlovazač papírový - desky na děrované papíry, recyklovaný kartón nebo prešpánové. S chlopněmi , lesklé papírové (z tvrdého kartónu), prešpánové, popisovatelný štítek na hřbetě.


Aktovka na spisy s 5ti přihrádkami - pro praktické přenášení dokumentů. Spisové desky s tkanicí - oboustranně lakované, mramorové, prešpánové. Papírové desky s potiskem, psací podložky a slohy na dokumenty Prezentační a obchodní papírové desky s celoplošným potiskem, přesně podle Vašeho přání Vám umožní předávat firemní materiály profesionální formou. Potiskujeme plnobarevně v barvách CMYK. Nabízíme výrobu desek s chlopněmi s potiskem.


Tloušťku hřebetu přizpůsobíme vašim požadavkům. Barevné desky s třěmi chlopněmi. Elco Ordo Classico - zakládací papírové desky s potiskem a oknem, mix barev, ks. Uvnitř jsou chlopně, které zabraňují dokumentům vypadnout. Firemní desky s chlopněmi pro velikost Abez laminace Firemní desky podtrhující vizuální styl Vaší společnosti jsou jedním ze zásadních prvků firemní kultury.


Je zajímavým faktem, že lidé mají zvláštní averzi k vyhazování materiálů v deskách do koše. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku Počet. Pro výrobu desek s chlopněmi máte na výběr výsekových raznic, které určí konečné provedení desek a jejich chlopní. Všechny raznice jsme vyrobili na naše náklady a můžete je tak využít zcela ZDARMA bez dalších příplatků (ceny desek jsou konečné dle ceníku).


Nejširší nabídka, nejlepší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky