čtvrtek 20. června 2019

Zapojení elektrického sporáku mora

Aby jste zabránili nebezpečí elektrického zásahu, musí sporák zapojit jenom servis nebo k tomu oprávněný odborník. Videa mohou obsahovat nevhodné výrazy. Bohužel v brožuře byl pětižílový kabel (3xL fáze, 1xN nulák a 1xPE zemnící) 2xčerný fáze, 1xhnědy fáze, 1xmodrý nulák a 1xzelenožlutý zem. Podívejte se na elektrické sporáky s dlouholetou tradicí.


Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.

Je vlastní zapojení sporáku závadou pro. Mora dodavala k navodu i schema zapojení , já podle toho měnil staré opálené přepinače za nové a vše funguje. Nové přepinače nebyli jak původní číslované kontaktama, muselo se to procinkat měřákem. Zapojení elektrického sporáku – poradna. Vás, dneska jsem byl u tchýně na.


Předem děkuji za odpovědi. Upravené schéma zapojení sporáku 2× 4V.

Pohyblivé prívody elektrických spotrebičov a šnúrové vedenia predstavujú citlivú. Správne zapojenie svorkovnice elektrického sporáka s použitím. N 13- Elektrické sporáky a vařiče pro domácnost. Schema elektrického zapojení sporáku MORA 21l.


Jak provést společné zapojení varné desky a trouby? Co je třeba pro zapojení myčky v kuchyni? Je možné na vyvedený 3f věnec připojit 3f varnou desku i 2f průtokový ohřívač?


Lze zapojit proudovy chranic na el. Je mozne v kuchyni umiestnit lampu priamo nad. Jak na zapojení elektrického sporáku Elektrický sporák by měl vždy zapojovat zkušený elektrikář, aby nedošlo k jeho poškození a porušení podmínek záruky. Proto se zbytečně nezdržujte a za pomoci jednoduchého a přehledného formuláře Poptávej.


Varná deska elektrického sporáku má Hilight zóny s rychlým zahřátím. Zajímavé u toho modelu je ovládání, které je mechanické pro obě části spotřebiče. Výrobce se tak snaží o maximální jednoduchost. Neopomněl při tom ani minutku, která je rovněž mechanická.


Je správné připojení sporáku dvěma kabely?

Jakým způsobem zatěžuje celoelektrický sporák síť? Vztahuje se záruka i na způsob připojení sporáku ? Jak je zatížen vodič N při zapojení varné desky a el. Bude stačit na připojení dvou spotřebičů 5x5? Všeobecně, jednofázově budeš zapojovat dle druhé instrukce na návodu, jenže, cirka kW děleno 2Volty ti řekne jaký jistič bys měl mít na daném obvodu a ten ti nebude jistě korespondovat s hl.


Ahojte,zasa vas idem poprosit o radu Neska som tu mal servisaka na sporak,a ked sme vybrali sporak a ked som zbadal ako to stolar co mi robil kuchynu zapojil,tak ma skoro vystrelo. Na sporaku je kratky kabel tak ho nadpojil ze dal cokoladu a konec,a tak je to hodene za kuchynskou linkou. Chcem od vas radu ze ako to nadojit aby to bolo bezpecne a spravene tak ako sa ma. Trubu nechcem rozoberat. A, sporák je nyní kombinovaný (plyn a trouba v elektrice).


Chceme sporák elektrický se skloeramikou, v kuchyni je možnost zapojení přímo do zásuvky (pomocí klasické šňůry) - je toto zapojení bezpečné a spolehlivé?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky