čtvrtek 27. června 2019

Tlakovy hrnec navod k pouziti

K čištění nepoužívejte agresivní chemické látky, látky na bázi písku, ostré a tvrdé předměty nebo drátěnky. Tlakový hrnec po každém použití důkladně umyjte a vytřete do sucha. V případě silného znečištění nechejte hrnec odstát ve vodě s přídavkem saponátu. Pozor na úplné odpaření tekutiny v hrnci při vaření.


Hrnec nepoužívejte na smažení na oleji pod tlakem. Tento hrnec je určen výhradně pro použití v domácnosti.

Výrobce neodpovídá za škody vzniklé nevhodným nebo chybným použitím. Návod k použití hrnce tlakové nebo také manuál, je soupis základních a pokročilých funkcí výrobku domácnost - hrnce tlakové. Jsou zde uvedeny i kontakty na záruční opravny a servis hrnce tlakové. Nechybí ani regulační i bezpečnostním ventil. Hrnec je vhodný na všechny typy varných desek včetně indukce.


Jak použít tlakový hrnec. Tlakové hrnce jsou kuchařské kouzlo - jsou totiž tolik rychlé! ELEKTRICKÝ TLAKOVÝ HRNEC S AUTOMATICKÝM OVLÁDÁNÍM NÁVOD K POUŽITÍ, RECEPTY, RADY PRO VAŘENÍ Vážený zákazníku!

Přečtěte si laskavě tento návod k použití před tím, než tlakový hrnec uvedete do chodu! Sháníte český návod k použití pro hrnce tlakové? Potřebujete zapojit nebo nastavit hrnce tlakové a bez manuálu či návodu k obsluze se nehnete z místa? Na našich stránkách se Vám budeme snažit pomoci sehnat český návod pro bílá technika - malé domácí spotřebiče - vybavení kuchyně - vaření - hrnce tlakové.


Umožňuje vaření pří nízkém nebo vysokém tlaku, je ideální pro rychlou a současně šetrnou přípravu pokrmů. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Ponechte tlakový hrnec chvíli odstavený, aby teplota a tlak v hrnci mohly samovolně poklesnout. Otočte pracovní ventil do polohy pro vypouštění páry ( ) a vypusťte páru z hrnce (obr.


L). Pokud často a rádi vaříte delikátní pokrmy, ve vaší kuchyni by určitě neměl chybět tlakový hrnec. Co byste ale řekli tomu, že váš hrnec umí nejen dobře a rychle vařit, ale je na tolik chytrý, že vás upozorní, jakmile bude jídlo hotové.


Hrnec Fissler Paris se skleněnou pokličkou o cDobře přiléhající skleněná poklička, udržující teplotu v hrnci pro zdravé vaření s malým obsahem vody. Jídlo připravované v páře je hotové až 3x rychleji a přitom si. Navod na tlakovy hrnec adagio produkt ů. K dispozici mají také své nevýhody, které, mimochodem, není překvapivé, protože dokonalá kuchyně gadget není dosud vynalezen!


Za prvé, musíte nejprve zjistit, jak používat tlakový hrnec. A dalším krokem bude muset zvyknout na poněkud neobvyklým způsobem. Ale pak, to je jisté, jde všechno jako na drátku.

Nepoužívejte tento tlakový hrnec k fritování a rovněž nikdy nevkládejte tento tlakový hrnec do trouby, neboť zde by došlo k poškození plastových a gumových částí a bezpečnostního mechanizmu. Nikdy nepoužívejte tlakový hrnec bez kapaliny, neboť by došlo k přehřátí hrnce a poškození hrnce i vařiče. Děti se nesmějí zdržovat blízkosti tlakového hrnce, pokud se používá.


Velkou výhodou této poklice je fakt, že vždy perfektně sedí na těle tlakového hrnce. Již nemusíte hledat správnou polohu, jak pokliciumístit, aby do sebe rukojeti zapadly a obávat se, aby byl tlakový hrnec správně uzavřen, aby byl pokrm správně připraven nebo dokonce nedošlo k poškození hrnce. S poklicí Aston SMART máte.


Na webovém portále Najdinavod. Stáhnete zde návody na mobilní telefony, televize, spotřebiče, fotoaparáty či manuály na auta, počítače a počítačové komponenty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky