středa 26. června 2019

Piliny na uzení

Hrubá štěpka na uzení se zase hodí dobře pro udírny na dřevo, kdy ji navlhčenou sypeme do žhavého základu v ohništi pro vývin kouře, případně s ní rovnou topíme. Na výběr máme širokou nabídku tvrdých a ovocných dřevěných drtí v několika velikostech balení od 500g sáčků po 30kg pytle. Kromě toho je možné použít štěpky jako podestýlku pro domácí zvířectvo. Kusové dřevo se používá na uzení v klasických dřevěných udírnách, ale dá se s ním udit také v zahradních grilech Smoky Fun a Weber. Pro uzení se nejlépe hodí bukové dřevo, případně můžou posloužit také polínka ze švestky, jabloně, třešně a dalších ovocných stromů.


Kouř je to, co dělá uzení tolik specifické, aromatické a oblíbené. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro jejich přípravu je však důležité vybavit se kvalitními pilinami, které vám celý proces uzení správně nastartují a usnadní.


Dřevěná udící štěpka je výborná do automatických generátorů studeného kouře, nebo pro přidání na konci udícího, popř. Dřevo, piliny a štěpka na uzení , UDÍRNAshop. Naše dřevěné piliny a štěpka se vyrábí speciálně pro uzení z odkůrovaného kvalitního dřeva, bez prachu, hnilob, plísní a jiných záludností, které by mohli negativně ovlivnit chuť masa. Vašemu uzenému produktu tu správnou vůni a nezaměnitelnou chuť.


Piliny na uzení

Dřevěné piliny využijete mnoha různými způsoby – nejčastěji jako dřevo na uzení masa nebo – pokud máte pilinová kamna, na levné vytápění. Naše piliny ale odebírají i zemědělci jako podestýlku pro koně a další hospodářská zvířata. Bukové piliny PROFI jsou vhodná především pro elektrické udírny se spirálou.


Jsou bez příchutí a chemických látek. Lze použít také jako podestýlka pro plazy, hlodavce, papoušky. Nakonec uzení necháme udírnu několik minut uzavřenou, aby kouř vyprchal odvětrávacím otvorem. Pak už můžeme jen servírovat.


K udírnám je možné dodávat bukovou drť a piliny na uzení (většinou balení á 500g) , spotřeba je závislá podle toho jak silné kouřové aroma si přejete. Námi dodávané piliny , jsou od. Litinové pánve a nádobí. Zahradní ohniště a stoly.


Dosáhnete tak specifických vůní, chutí a barvy uzených výrobků. Jemné piliny z bukového dřeva na uzení ryb a dalších druhů masa pomocí studeného kouře. Balení obsahuje kg pilin. Piliny na uzení 1kg KLBUK. Buk je univerzální a hodí se k uzení většiny mas.


Piliny na uzení

Je hodně oblíbené, ale pozor na to, aby bylo dobře vysušené. V opačném případě může dát vyuzenému masu či rybě trošku nakyslou pachuť, což by při vší té práci byla škoda. Pokud jste v uzení nováčkem, začněte s dubem. Výsledná chuť masa bud silná, ale. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Dřevo na uzení Saenger Räuchermehl - Dřevo na uzení Saenger Räuchermehl Možnost B. Speciálně určené pro uzení ryb. Na závěr Vám poradíme, jaký strom se hodí k jednotlivým potravinám určeným pro uzení. Samozřejmostí je kombinace s dubem či bukem a následovné přidání dalšího druhu dřeva. Zároveň přiblížíme charakteristiku některých stromů.


Piliny na uzení

Jaké dřevo dle druhu uzené potraviny?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky