pátek 21. června 2019

Hotel gabreta sušice

Welcome to our hotel : Gabreta hotel is a pleasant hotel in. Use this rating to help choose your stay! Wired internet is available free of charge.


The bus station is 5yards away and the train station of Susice is 1. Guests can go cycling and free parking is available on site. The ski areas of Zadov and Spicak are within 18.

Pohodlné ubytování je pro hosty všech věkových kategorií připraveno ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových, prakticky zařízených pokojích s možností přistýlky. Všechny hotelové pokoje mají vlastní koupelnu, pracovní stůl a satelitní TV. Pevný internet je dostupný zdarma.


Holiday house lies in the centre of Sušice , c. Accommodation: Ground floor: 1x bedroom with two beds and. First floor: kitchen with dining room, bedrom with three beds and sanitary facility, common room with the possibility of sleeping for persons. Closed garden with the possibility of pleasant.


Wireless internet is available in the entire hotel for free. Paid Public parking is possible at a location nearby.

You can choose from single, double and multiple-bedded rooms. Visitors can be catered for in a restaurant located within the hotel. Your pet can be accommodated in the hotel for an extra charge. Hotel Gabreta, Sušice – Rezervați cu Garanția Celui Mai Bun Preț!


Mezi oblíbené služby patří nepřetržitá recepce a hotelové parkoviště. Do hotelu należy restauracja, kawiarnia i recepcja. Do dyspozycji parking przed hotelem. Idealne miejsce na piesze i rowerowe wycieczki.


Hotel oferuje możliwość organizacji szkoleń, seminariów, konferencji itp. Kromě komfortního ubytování v příjemném prostředí nabízí hotel také restauraci, útulnou kavárnu a recepci s nepřetržitým provozem. Hotel a resturace Fuferna se nacházejí ve městě Sušice zvané také brána Šumavy. Fuferna jsou v těsné blízkosti centra města a přitom v centu krásného přírodního parku Luh a tak jsou velmi oblíbenou destinací sušičanů ale i turistů. The 24-hour reception has an exchange office and provides free Wi-Fi.


Set in the centre of Susice, this hotel offers a restaurant with Czech cuisine and venison specialities. Full information: rated 8. Latest starting price for this hotel ). Best prices, no additional fees paid directly to hotel. Romantika, rodinná relaxace, ale i krátkodobý pobyt pro podnikatele v královském městě Sušice - to vše je HOTEL PEKÁRNA.


Město Sušice je výchozím bodem pro krásné výlety na Šumavu, např.

Srní, Modravu, Kvildu a jiná, ještě stále panensky čistá místa Národního parku Šumava. K provozu hotelu dále patří restaurace, kavárna a recepce s non-stop provozem. Hamarosan egy új szolgáltatást indítunk el, hogy segítsünk megtalálni a Neked leginkább megfelelő úticélt. Keményen dolgozunk és szívesen fogadjuk a Te véleményed is a fejlesztés során. K dispozici jsou vyhrazená parkovací místa před hotelem.


Hotel je ideální výchozí místo pro výlety a cykloturistiku. View photos and read reviews. Zcela jedinečné ubytování v Sušici poskytuje Zámek Hrádek, kde budete ubytovaní v romantickém pokoji nebo apartmánu v anglickém nebo francouzském stylu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky