čtvrtek 6. června 2019

Průtokový ohřívač tlakový nebo beztlakový

Tlakový průtokový ohřívač. Průtokové ohřívače vody se ještě dělí na tyto dvě skupiny s tím, že nejčastěji se setkáte s tlakovým ohřívačem. Lze na něj následně připojit jakékoliv tlakové kohoutky, ať se již jedná o vodovodní baterii do koupelny, kuchyně, nebo sprchovou baterii.


Uvedete ho do provozu obyčejným zapojením do elektrické zásuvky a můžete si okamžitě nastavit optimální teplotu odběru. Doba ohřevu je krátká, ohřev máte pod kontrolou díky.

AEG MTE, volitelně beztlakový nebo tlakový ,. Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému. Elektrický průtokový ohřívač vody pro zásobování jednoho odběrového místa, k napojení na otevřenou. Průtokové i zásobníkové ohřívače vody jsou k dostání jako tlakové nebo beztlakové.


PROFI-RAPID rychlá instalace. Krom bojleru je ještě beztlakový a nebo tlakový průtokový ohřívač vody. K beztlakovému průtokovému ohřívači vody musíte mít speciální baterii na pouštění teplé nebo studené vody.

Kdežto na tlakový průtokový ohřívač vody zapojíte přímo do normální baterie na přívod teplé vody. V takovém případě se uplatní malý tlakový průtokový ohřívač typ MBHnebo MBH volba také záleží na možnostech elektrického přívodu k ohřívači. Podrobné údaje jsou dostupné na webu u každého modelu v Informaci o výrobku. Malý zásobníkový nebo průtokový ohřívač může být určen k umístění pod dřez (umyvadlo) nebo nad dřez namontován na příslušnou baterii. Zásobníkové ohřívače vody jsou k dostání jako tlakové nebo beztlakové, jejichž předností oproti průtokovým ohřívačům je nízká náročnost na elektrickou přípojku.


Beztlakový zásobníkový ohřívač vody vhodný pro jedno odběrné místo s možností umístění pod nebo nad. U elektrického se rozlišují dva způsoby provedení – tlakový a beztlakový. Každý uživatel si tak může vybrat variantu, která mu nejvíce vyhovuje. Ohřívač je tlakový , pro použití s jakoukoliv baterií.


Může být namontován v jakékoliv poloze. Vodovodní baterie dřezová. Po otevření kteréhokoliv kohoutku teplé vody se sníží tlak na daném výtoku a spustí přítok studené vody do ohřívače a jeho funkce a vytéká teplá voda v požadovaném místě.


Elektrické průtokové ohřívače vody jsou kompaktní a lze je umístit k umyvadlu, do sprchového koutu nebo nad či pod kuchyňskou linku. Berte však na vědomí, že všechny typy se vyplatí především pro nižší a. Elektrický malý průtokový ohřívač vody s elektronickou regulací, volitelně pro tlakový i beztlakový provoz. Ohřívač s plastovou nádobou a zajímavým designem spolehlivě zásobí teplou vodou jedno odběrné místo (sprchu, umyvadlo nebo dřez).

V beztlakovém systému lze připojit jen jedno odběrné místo. Pro rychlé osprchování na chatě vám velmi dobře poslouží např. TO v energetické třídě A se zásobníkem na litrů a kvalitní tepelnou izolací z polyuretanové pěny.


V naší nabídce najdete průtokové ohřívače vody malé, ideální pro jedno odběrové místo. Pak výkonnější modelovou řadu - kompaktní ohřívače vody, vhodné pro dřez nebo sprchu a nejsilnější kategorii – komfortní průtokový ohřívač , který zajistí ohřev vody v celé bytové jednotce, nebo v koupelně s vanou. Největší vliv na rozhodování zda bojler nebo průtokový ohřívač má čas.


U bojleru je čas na ohřátí delší, nahromaděné teplo Q je součin výkonu a času. U průtokového ohřívače musí být okamžitý výkon takový, aby se potřebné mnozství protékající vody stačilo za dobu průtoku ohřát na potřebnou teplotu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vhodný jak pro domácnost, tak pro chaty a chalupy.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky