úterý 18. června 2019

Dětské hřiště na zahradu bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů dětské hřiště. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty dětské hřiště - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Rozměry věže jsou 1x1x5m.


Délka ráhna na houpačky 8m.

Dřevo jsou hluboce sušené KVH hranoly o tloušťce nosných hranolů 8xcm. V ceně je skluzavka 2m,horolezecká stěna,provazový žebřík a 2x houpačka(plastové prkno). Za příplatek nabídka dalších herní.


Dětské hřiště do zahrady. Vlastní dětské hřiště od Wickey na zahradě je zaručeně tím nejlepším dárkem, jaký kdy Vaše dítě dostane. Hřiště možno doplnit věcným vybavením (skluzavka, lezecká stěna, houpačka dřevěná, houpací kruh, plastová poma, dětská houpačka, tabule na kreslení).


Prodám nové dětské hřiště se skluzavkou 3m. Výška podesty 145cm,základna 100x100cm,výška 280cm,délka 5m.

Možnost výběru barvy doplňků a odstínu hřiště. Nabízím sestavu dětského hřiště na zahradu. Jsme největší eshop s dětskými hřišti a herními prvky na zahradu.


V naší nabídce naleznete kromě dětských hřišť také skluzavky, houpačky, pískoviště a dětské domečky. Máte na zahradě trochu volného místa a doma neposedné děti? Vytvořte jim na zahradě bezpečné útočiště před okolním světem, kde se nikdy nebudou nudit! Hračky a domečky na zahradu bazar - Sbazar. Také všechna rozšíření, jako jsou skluzavky, žebříky, houpačky nebo lezecké stěny, lze umístit individuálně na různá místa hřiště.


Díky tomu existuje nekonečné množství variant a dětské prolézačky FATMOOSE se hodí do jakékoliv zahrady. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. K dipozici máme speciální doplňky k oživení prostoru dětského hřiště , ať už jde o provazové žebříky, přídavné moduly nebo různě barevné periskopy, volanty, kormidla, dalekohledy, teleskopy nebo dopisní schránky. To vše za úžasné ceny a dodáním do hodin. Kvalitní dřevěná dětská hřiště , skluzavky, houpačky, dětské domečky, pískoviště a lavičky.


Rychlé dodání, odborná montáž zkušeným truhlářem. Bezpečné certifikované dětské hřiště na vaši zahradu ,hrací sestavy,šplhací věže,skluzavky,houpačky,prolézačky,pískoviště. Modulové systémy zahrnují věže a domečky, které jsou doplněny o rozličné typy houpaček, skluzavek, pískovišť, lezeckých stěn, žebříků či šplhacích lan a tyčí.

Zahradní sestavy hřiště na zahradu. Sety skluzavek, houpaček a dětských hřišť , Příslušenství ke skluzavkám, houpačkám a dětským hřištím nebo Houpačky. Nejen, že se stanou dominantou Vaší zahrady, ale Vaše děti si budou mít kde hrát!


Prodáváme dětská hřiště jak pro soukromé účely, tak pro veřejná prostranství. Na výběr je nepřeberné množství herních věží se skluzavkami a pískovišti, různé druhy houpaček, lezeckých stěn a různých doplňkových modulů a interaktivních prvků. Přemýšlíte nad zajímavým doplňekm zahrady, ze kterého by Vaše děti měly obrovskou radost?


Pak jste na správném místě! Máme tu něco pro každého, klasická dětská hřiště , rozkošné dětské domky, odolné a pevné houpačky či kompletní dětské herní sestavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky