pátek 21. června 2019

Odsavač par whirlpool akr 420 ix (lx) nerez

Uhlíkový filtr není součástí balení. Digestor je nutné umiestniť min. Predovšetkým vás zbavia nečistôt, škvŕn a zápachu. Kategorie závěsný Vlastnosti Barva nerez Počet stupňů výkonu Výkon odsávání do komínu 140.


Nerezový podvesný odsávač pár, tri stupne výkonu. Možnosť odťahu do komína alebo recirkulácie. Dobrý den, objednala jsem si od Vás tento odsavač par , ale chybí v krabici tukový filtr přes to, že ho uvádíte ve výbavě.


Je možné odsávanie do komína alebo recirkulácia. Súčasťou spotrebiča je umývateľný tukový filter. Ovládanie odsávača je zabezpečené posuvným gombíkom.


Spotrebič sa vďaka svojmu. Závesný odsávač pár AKR 4IX v nerezovom vyhotovení, šírka cm. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Energetická třída Označení třídy e. We have a huge range of appliances available for you to buy online. Jolly Tukový filtr Jolly DF 1. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Odsávacia rúra sa pripája vzadu hore. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Má nerezovou barvu, nenaruší tedy vzhled kuchyňské linky a bude ladit s dalšími nerezovými spotřebiči ve vaší kuchyni, jeho šířka je cm. Svým designem se tento odsavač par hodí do každé kuchyně.


AKR 4IX Závěsná digestoř WHIRLPOOL AKR 4IX je vybavena motorem a nabízí různé rychlosti. Povrchová úprava nerez. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Odsavač je možný požívat samostatně, ale skvěle se hodí i pro zabudování do kuchyňské linky. Je vhodný pro odtah o recirkulaci. Whirlpool Odsavač par AKR 4WH.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Závěsný odsavač par vhodný do menších kuchyní, rychlosti, max.


Lze dokoupit uhlíkový filtr, pro recirkulaci, šířka 60.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky