pátek 7. června 2019

Julienne škrabka

Vynikající pro přípravu jemných julienne proužků z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepel z prvotřídní nerezavějící oceli. Třeba tenké stužky ze salátové okurky na salát.


Dokáže totiž zeleninu strouhat na tenké nudličky, které byste nožem krájeli hodiny za. Vynikajúca na prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod. Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele.

Rösle škrabka Julienne Zoubkovaná otočná čepel této škrabky řeže jemné proužky v pravém Juliene stylu (krájení na dlouhé tenké proužky). Ideální na zdobení salátů a polévek a také orientální kuchyně. PRESTO Expert značky Tescoma je vynikající pro přípravu jemných julienne proužků z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod.


Vhodné do myčky nádobí. Tato škrabka má zoubkovanou otočnou čepel, která slouží k řezání jemných proužků. Je vhodná především ke zdobení salátů nebo polé. Vynikajúca na veľmi rýchlu, ľahkú a bezpečnú prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky a pod. Mrkvu uchopte za širší koniec, vložte medzi čepeľ a opierku, škrabku stlačte a plynulými ťahmi smerom dole vytvorte prúžky julienne.


To julienne a vegetable means cutting it into thin, uniform matchsticks.

You can also perform a slightly different julienne method for onions. Vyskúšajte, určite neoľutujete. Inšpirovala som sa raw receptom na „cestoviny“ a kúpila som si. Takú „za lacáka“, na vyskúšanie. A urobila som si cuketové rezančeky.


Kvalitní a cenově výhodná škrabka na zeleninu s příčnou, speciálně tvarovanou, nerezovou čepelí, s rukojetí vyrobenou z vysoce kvalitního plastu. PRESTO Expert je vynikající pro přípravu jemných julienne proužků z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Dekoratívna škrabka Julienne Profi Plus WMF - POPIS Túto dekoratívnu škrabku oceníte predovšetkým pri príprave efektných, nevšedne vypadajúcich šalátov a jemných závariek do polievky. Všechny informace o produktu Škrabky Tescoma Škrabka julienne PRESTO Expert, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Tescoma Škrabka julienne PRESTO Expert. Mrkev uchopte za širší konec, vložte mezi čepel a opěrku, škrabku stiskněte a plynulými tahy směrem dolů vytvořte proužky julienne.


Joseph Joseph Škrabka Multi-peel Julienne. Julliene Škrabka Julliene. Westmark Gentle Julienne. Se správnou škrabkou nebudou mít slupky šanci.


Dekorativní škrabka Julienne Profi Plus WMF s velmi ostrým ostřím využijete při přípravě efektních, nevšedně vypadajících salátů a jemných zavářek do polévky. Naškrábe i tu nejtvrdší zeleninu a díky vroubkování vzbudíte jídlem i umělecký dojem. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ideálne na zdobenie šalátov a polievok a tiež orientálnej kuchyne. VICTORINOX škrabka na jemné proužky - julienne 7. Celokovový strouhač na jemné proužky - julienne - od švýcarské značky Victorinox.


PRESTO Expert myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie? Vaše objednávka bude doručena co nejrychleji to bude možné. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Slicer Julienne Peeler.


Pokud ale vsadíte na kvalitní švýcarské škrabky Victorinox, jiné už do ruky nevezmete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky