pondělí 24. června 2019

Inteligentní lednice

Cílem projektu je vytvořit koncept inteligentní lednice s využitím nejmodernějších technologií. Návrh počítá, že samotná aplikace poběží na LCD zabudovaným na přední vnější straně lednice. Jak recenze lednice ukázala, mezi drobné nedostatky patří vyšší spotřeba elektřiny.


Jelikož lednice není vybavena žádnými speciálními funkcemi, ovládá se velmi snadno. Dílenské zpracování je vzhledem k ceně kvalitní, přičemž máte možnost vyměnit otevírání dveří na druhou stranu. Stal se z nich tichý a úsporný designový doplněk interiérů.

A jejich inteligentní funkce zabraňují vznikání námrazy, kontrolují proudění vzduchu, hlídají nedovřená dvířka a chrání ovoce a zeleninu před ztrátou vitamínů. MultiFlow: chlazení lednice s inteligentní cirkulací vzduchu. Electrolux uvedl na trh chytrou ledničku Infinity, která se pyšní LCD dotykovým displejem. Za ním se skrývá procesor Freescale i. MXARM na 400Mhz se 128MB RAM, na kterém běží Linux.


Inteligentní Domácnost. Lednice Kuchyně Sporák. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Přívlastkem „ inteligentní se však mohou chlubit i spotřebiče bez multifunkčního počítače. Do této kategorie patří i lednice se speciálně upraveným vnitřním prostorem a nízkou spotřebou energie. Uvnitř chladničky je několik speciálních zásuvek, kdy každá z nich nabízí ideální podmínky pro uchování různých. Přívodní hadice vstupuje prostřednictvím této desce připojit k inteligentnímu ventilu.


Nejčastější volbou pro běžnou domácnost je lednice s mrazákem, která současně nabízí chladící i mrazící část, nicméně sáhnout můžete i po monoklimatickém modelu či obří americké lednici. Odeberte desku a zasuňte jej zpět po hadici směrem ke zdi , kde to nebude v cestě. Dva páry drátů připojit k magnety na horní části ventilu.


Hledáte levné Základy a konektory svítidel online? V inteligentní domácnosti se již například nemusíte bát, pokud zapomenete vypnout některý z domácích spotřebičů, a jste už na cestě do práce. AdaptTech technologie, kterou používáme, je zcela inovativní a jedinečnou na trhu. Jedná se o vysoce inteligentní systém senzorů, které sledují návyky uživatelů a udržují konstantní teplotu pro vytvoření optimálního klimatu. Vítejte ve světě nové generace chladniček Gorenje ION Generation, vyrobené v dokonalé.


Používání je praktické díky několika držákem či policím, ale i kvůli LED displeji s digitálním ukazatelem teploty. Nerezová lednice Indesit v energetické tří. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Moderní chladničky už nejsou neosobní hlučné skříně překážející v rohu kuchyně. Whirlpool představuje řadu inovačních technologií pro vaření, chlazení, praní prádla a mytí nádobí.

Představte si troubu, která sama kontroluje stav připravovaného jídla, chladničku, která citlivě zaznamenává každou změnu teploty, nebo myčku nádobí, která sama rozhodne, jak bude mycí program probíhat. OFF-SET režim umožňuje nastavení rozdílu mezi nastavenou a zobrazovanou teplotou ve třech stupních (OFF-SET0 a 03). Pokud je například nastaven OFF-SETna 2°C a displej na autolednici zobrazuje 5°C, je v tuto chvíli skutečná teplota uvnitř lednice 3°C. Vyskladáme celú vašu domácnosť. Vestavěné lednice Siemens jsou k dispozici v různých velikostech a harmonicky ladí s vaší kuchyní.


Vše je na vás - na plně integrovaných modelech jsou dvířka chladničky prakticky neviditelná, protože na ně můžete použít obložení, jaké má vaše kuchyňská linka. Jsme vybaveni produktivní a profesionální přenosné chladničky automobilka k vašim službám. Test: Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam.


Vybírejte si Přenosné lednice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Uvnitř navíc zajistí optimální vlhkost pomocí technologie Twin Cooling Plus a vaše potraviny tak zůstanou déle čerstvé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky