středa 5. června 2019

Sušící sítě

Po každé sklizni přichází čas na sušení rostlin, k čemuž jsou vhodné sušící sítě o různém počtu pater a průměru. Sušící sítě , PROFI-GROW CZ s. Doprava dodání zboží bez omezení. Na prodejně možné pouze osobní vyzvednutí předem připravených e-shopových objednávek.


Pletiva a sítě ) Hodnocení produktu: ().

LightHouse, sušící síť Ø cm. Tato oblíbená šesti-vrstvá kruhová sušící síť byla navržena pro jednoduché zavěšení nejen v pěstebním stanu, její design navíc zabraňuje. Závěsná sušící síť PRODRY o průměru 95cm je z vysoce kvalitních mikroperforovaných vláken. PRODRY- sušící síť 95cm, odepínatelných pater. Jednotlivá patra jsou vyztužena a garantují stabilní sušení.


Vícepatrová kruhová síť na sušení rostlin, ovoce, hub. U kompaktních sítí si rozmyslete cel.

Vážený zákazníci, náš e-shop funguje bez omezení. Vaše dotazy rádi zodpovíme, nicméně díky zvýšenému počtu objednávek Vás žádáme o kontakt přes e-mail. Nabízíme širokou nabídku sušicích sítí za skvělé ceny. Máme je skladem, a tak je můžeme rychle odeslat.


Máme také skvělý zákaznický servis. Kompaktní sušící síť Colgar o průměru 55cm. Výška sušící sítě : 150cm. Průměr sušící sítě : 55cm.


Samonosné sušící síto můžete využít na místech, kde není možnost pověsit závěsné sušicí sítě. Na základě vládního doporučení jsou kvůli situaci s šířením COVID-doporučené bezhotovostní platby. Praktický pomocník při výrobě křížal, skvělé využití jako uložiště pro prádlo na cestách. Lze platit i dobírkou, ale z hygienických důvodů doporučujeme platbu převodem nebo kartou. Podpora rostlin, sušící sítě , joja Podpůrná síť na rostliny PRONET XL 1Rozšířená elastická síť do větších pěstebních stanů.


Vše potřebné pro sušení rostlin. V naší nabídce najdete například sušící sítě od společnosti jako jsou Secret Jardin, HomeBox, Prodry, Dry-Line atd. Tento web používá soubory cookie.

Procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Ve spodní části sušící skříně naleznete prostor s ovladači. Jsou zde umístěna tlačítka, první pro ventilátor, který zajistí pouhou cirkulaci vzduchu z místnosti i uvnitř sušící skříně a druhé tlačítko je spínačem pro rozběhnutí výhřevu za pomocí topné tyče, která je v sušící skříni také umístěna. Náš online growshop HEXAGARDEN. CZ se zaměřuje na prodej kompletního sortimentu v oblasti pěstování rostlin.


V naší nabídce naleznete pěstební boxy, osvětlení, hnojiva, vzduchotechniku a mnoho dalšího od předních výrobců v oboru. Pokud doma pěstujete bylinky, květiny, houby a další rostliny, potřebujete je také v mnoha případech po sklizni usušit. Ne každý ale má k dispozici půdu nebo jiný vhodný prostor a zvláště v malých bytech nastává trochu problém, kde sklizené rostlinky usušit, aby vám nepřekážely.


Běžná cena 9Kč - Cena 7Kč 604. Nástěnný ventilátor RAM, 40cm, tři rychlosti, výkon W.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky