úterý 4. června 2019

Penzion český krumlov

Free WiFi is provided throughout the property and free private parking is available on site. Certain rooms feature a seating area to relax in after a busy day. The rooms have a private bathroom fitted with a bath or shower.


Dobrkovická 24 Český Krumlov Jihočeský kraj Rychlá rezervace. Excelentně hodnocený penzion Villa Gap nabízí komfortní ubytování v jihočeském městě Český Krumlov , jehož památky figurují v seznamu světového dědictví UNESCO. Stojí v kopci nad historickým centrem s krásným výhledem na zámek i řeku Vltavu.

One of our top picks in Český Krumlov. It offers its guests all-day free coffee, cappuccino and tea, homemade cakes or strudels for breakfast, free in-room internet, free lockable parking, and a small garden. CK Pension - ubytování v penzionu v Českém Krumlově. Rodinný penzion nabízí ubytování v Českém Krumlově. Neopakovatelná atmosféra tohoto starobylého města se snoubí s překrásnou polohou v údolí Vltavy.


Krumlov patří do seznamu kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Centrum města je pěší zónou, auta parkují na vyhrazených, placených parkovištích. Krumlov – do dnešních dnů téměř neporušené středověké malé město, kulturní památka UNESCO, město s množstvím galerii a muzeí.

V bezprostřední blízkosti pensionu je i řada obchodů a restaurací. Krumlov je ideální základnou pro výlety do širokého okolí. Domácí atmosféra a bohaté snídaně Vám zpříjemní pobyt v tomto krásném historickém městě. Ubytování vybírejte z nabídky celkem 1penzionů. Město Český Krumlov poskytuje ubytování v kategoriích: Horský a Na horách a nachází se v rekreačních oblastech Jižní Čechy, Šumava, Šumava - východ a řeka Vltava.


Free Wi-Fi je poskytována v celém objektu a bezplatné parkování je k dispozici na místě. Některé pokoje mají obývací prostor pro relaxaci po náročném dni. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vanou nebo. Castle Český Krumlov and 8metres from Rotating Amphitheatre.


Free WiFi is available throughout the property and free private parking is available on site. Rooms have a flat screen TV with satellite channels. Penzion Kříž, Český Krumlov. Some units have a seating area for your convenience. Each room is fitted with a private bathroom.


Main Square in Český Krumlov. Nabízí vkusně zařízených dvoulůžkových a třílůžkových pokojů. Nově nabízíme i čtyřlůžkový apartmán s vlastní kuchyňkou a balkónem.


Každý má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, fén a rychlovarnou konvici.

Z nepřeberného množství tipů na výlet v okolí penzionu U Hamru vybíráme Státní hrad a zámek Český Krumlov , zámecké barokní divadlo, Egon Schiele Art Centrum, Grafitový důl Český Krumlov , Lipenské jezero, hrad Rožmberk, kláštery Zlatá Koruna a Vyšší Brod. Celý penzion je přísně nekuřácký. Podrobné informace o našich pokojích najdete zde. Obsazenost pokojů si ověřte zde.


Vybraný pokoj si zarezervujte zde. Jazyková vybavenost: CZ, EN, DE, RU. Rezervujte si on-line ubytování v městě Český Krumlov , který patří mezi světové dědictví UNESCO. Pokoj si můžete vybrat v přízemí, prvním patře či podkroví našeho penzionu s výhledem na státní hrad a zámek Český Krumlov či do malebné uličky.


Je zde připojení k internetu: WIFI - zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky