středa 5. června 2019

Kozlov restaurace

Penzion a restaurace na Kozlově u České Třebové vám poskytne kvalitní ubytování za rozumné ceny a to nejlepší z domácí, ale i zahraniční kuchyně. Zákon o evidenci tržeb Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Restaurace nabízí výběr jídel převážně moderní české kuchyně, jejíž součástí jsou čerstvé sezónní potraviny. Nabídka se skládá ze stálého menu a víkendové speciální nabídky. Velkopopovický kozel je značka českého piva, které se vyrábí v pivovaru ve velkých popovicích.


Díky tradičním výrobním postupům a použití kvalitních českých ingrediencí je držitelem ochranné známky české pivo.

Restaurant Kozlovna in the Praze is looking forward to your visit. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Kozlovna restaurant in Lidicka Street is a popular destination for people seeking excellent Kozel beer and first rate Czech cuisine. Restaurace bývala dobrá, nyní se však o zhoršila, zdražila neskutečně. Měl jsem burgr, a za 2korun bych si představoval něco uplně jiného.


Obsluha příšerná, naůčtovali nám více piv než jsme měli! Zajděte raději do originalu, je levnější a lepší! Restaurace se nachází v historickém zájezdním hostinci U Zelené ratolesti, kde se pivo čepuje již téměř 2let.


Od začátku bylo naším cílem vytvořit prostředí s novým a atraktivním interiérem, výjimečnou tradiční českou značkou piva, znamenitým jídlem a pozornou obsluhou.

Hájenka Kozlov , sídlící v nově zrekonstruované hájovně, je situována uprostřed nádherné přírody v obci Strakov, na samotě u Kozlovského kopce. Pohodlné ubytování ocení jak vyznavači pěší turisty a cyklistiky, tak rodiny s dětmi. Denní menu Kozlovna u Kozla,Holešov, včetně otevírací doby, kontaktních údajů pro rezervaci či Vaše dotazy. Podívejte se, co dnes vaří Kozlovna u Kozla dobrého.


Můžete si nabídnout čepované pivo Kozel přímo z tanků. K jídlu jsou v nabídce klasické české pochoutky jako svíčková či šunkové koleno. Jídla jsou připravována moderním způsobem tak, aby si každý gurmán přišel na své.


Interiéry restaurace umožňují pořádání menších rodinných, ale také. Dle nařízení vlády je restaurace pro veřejnost uzavřena. Provoz restaurace s kapacitou míst. K dispozici je zahrádka s kapacitou míst a wi-fi připojení.


Možnost pořádání společenských akcí, obchodních jednání, firemních večírků i svatebních hostin. V každé místnosti je velká plazmová televize. Na požádání příprava rautů i menu dle přání. Mapa zobrazuje nalezená zařízení na aktuální straně. Přiblížením mapy na úroveň ulic se zobrazí také ostatní zařízení.


Ale svatá pravda teď je to hospoda a hospode bele, só a bodó! Chodit se do nich bode, kdebe na chleba nebelo! Tak vám přejem pěkny posezeni a pojezeni a zas přiště nashledanó!

Vítejte v Kozlovně Apropos. Velkopopovická pivnice Kozlovna je nově rekonstruovaná rodinná restaurace , která je zaměřena na klasickou českou kuchyni s dodržování pravých českých receptur. Chata Maxe Švabinského. Slavnostní otevření chaty na Kozlovském kopci, tehdy ovšem ještě pouze přízemní, umístěné v blízkosti rozhledny, se konalo na Kozlovském k. Naše ubytovna se nachází v malebné vesničce Kozlov u České Třebové a je určena především vyznavačům turistiky, sportu a aktivně tráveného volného času. Ubytovna je vzdálena cca 4km od České Třebové a cca 10km od Litomyšle.


Z obou měst je autobusové spojení,případně zajistíme dopravu vlastním minibusem (8osob). Web page samostatné obce Kozlov s místní částí Slavkov Obec KOZLOV s místní částí SLAVKOV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky