čtvrtek 27. června 2019

Vinotéka

Mazaná vinotéka je projekt dvou kamarádů „vínomilů“, kteří chtějí svou vášeň k lahodnému moku dopřát také svým zákazníkům. Naši první vinotéku jsem otevřeli 6. Rok s rokem se sešel a 8. Vinotéka Trojský sklep nabízí kvalitní vína a příjemné posezení se zahrádkou v klidném dvoře. Jsme síť vinoték specializující se na kvalitní moravská sudová vína vlastní výroby.


Máme široký sortiment lahvových vín, kvalitních sýrů a vybraných delikates.

Pořádáme zážitkové degustace vín, vinný catering a mnoho dalšího. Krásné Velikonoce Vám přeje Jiří Vlček, Vinotéka Satalice Doprava ZDARMA do konce dubna! Vinotéka u Vaška, to je exkluzivní výběr lahodných vín, ale také vín běžně dostupných. Svým zákazníkům nabízíme vína v lahvi, rozlévaná vína a čepované limonády. Vážení přátelé a milovníci vína, tento a příští týden bude mít Vinotéka Děčín a Zdravá sámoška otevřeno v uvedené dny.


V akci stále rakouská vína z Vinařství Humer. Cena za lahev-litr je 11-Kč. Domácí vinotéky a lednice na víno. Prodáváme pouze vinotéky TOP výrobců.

Všechno zboží z výhradní distribuce a skladem! Každé víno má svůj příběh. Humibox nabízí luxusní chladničky na víno, které vynikají svou kvalitou a designem. E-shop domácí vinotéky nabízí špičkové modely chladniček na víno předních světových výrobců.


Naleznete zde celou řadu vinoték od malých domácích, po velkokapacitní určené pro gastronomii, nebo dlouhodobou archivaci. Její stylový vzhled podtrhuje modře nasvícený displej a kovové police v interiéru. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Vinotéka U Archy Zlín has posts on their Instagram profile. Follow their account to see all their photos and videos.


Everything that is wine! Hungary is a wine drinking, wine making nation which has a huge history in wine production since Roman times when the armies of the ancient empire planted vine in the valleys of Danube. Naše Vinotéka hlásí otevřeno!


Dále prodáváme v normální otvírací době. Jsme současně připraveni na zřízení výdejních okének nebo prodej s sebou, bez vstupu do provozovny. Bude-li to třeba pokusíme se i zavést možnost telefonického objednání zboží s dovozem do bytu, uvedl za tým Naší Vinotéky Ing.


Nabídneme poradíme uděláme cenu. Chcete se podívat na naši pestrou nabídku lahvových a moravských vín? Můžete si o naší vinotéce přečíst pár řádků.

Find on the map and call to book a table. Vinárny a vinotéky Brno. Nacházíte se na stránce s přehledem vinoték a vináren v Brně. Brno a okolí, kde si můžete vychutnat nebo koupit Vaše oblíbené víno. Zároveň Vám Vinotéka Ševčík nabídne rozsáhlý doplňkový sortiment od dárkových tašek na lahev vína po Sommelierské sady na otevírání a servis vín.


Pochutiny Široká škála pochutin k vínu je zastoupena např. Používame súbory cookies, ktoré nám umožňujú poskytovať lepšie služby a personalizáciu obsahu. Na co jiného si pořídit domácí vinotéku než na víno.


Vinotéka je taková chladící vitrína s prosklenými dvířky, do které můžete vkládat vína. Ty nejmenší kinotéky zvládnou pojmout až lahví vína. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky