úterý 25. června 2019

Japonské kované nože

Kvalitní japonské kuchyňské nože , brusné kameny, příslušenství. Unikátní design a pravá japonská kvalita, to jsou nože MINOVA. Nejsou náročné na údržbu. Japonské kuchyňské nože se těší na častou službu.


Pokud hledáte nože vyrobené z těch nejlepších materiálů, které se minimálně tupí, rozhodně si prohlédněte námi nabízené japonské kuchyňské nože.

Investice do jejich pořízení nebudete litovat. Nejběžnějším typem japonského kuchyňského nože je santoku, který je obdobou evropských kuchařských nožů. Kromě santoku se však u nás už začínají používat i jiné typy, jako například nakiri, gyuto, deba nebo yanagiba.


Najbežnejším typom japonského kuchynského noža je santoku, ktorý je obdobou európskych kuchárskych nožov. K těm nejkvalitnějším a nejznámějším patří značka Kanetsune z nožířského města Seki City. Jejich prvotnim znakem je velmi nizký uhel nabroušení čepele, obvykle okolo stupňů.


Pro srovnání, evropské kuchyňské nože jsou obvykle broušeny pod úhlem stupňů.

Většinou dosahují délky čepele kolem centimetrů. Zároveň mívají ostří, které není rovné, ale ohýbá se nahoru směrem ke špičce nože. To je usnadňuje krájení, pokud tedy krájíte.


ZANMAI je v japonštině výrazem pro luxus. A právě toto slovo je správným synonymem pro kuchyňské nože ZANMAI. Veškerá produkce této značky je soustředěna v japonském městě Seki, kde má nožířství historii již od.


Vítejte na našem internetovém obchodě. Jsme specialisté na nože nejlepších světových značek. Jsme autorizovaným partnerem Wüsthof, F. Navštivte nás v naší prodejně v Brně, kde si nože můžete osahat a vyzkoušet. Nůž je starý jak lidstvo samo, kdy první nože měly podobu pazourků (obsidiánové nože ). Od té doby se nůž stal každodenní součástí všedního života a možná už někdy tehdy se začalo budovat pouto, mezi touto malou věcí a člověkem, zejména mužem - lovcem.


Nejlepší kované nože máme od značek F. DICK, WUSTHOF a Zwilling. Originální japonské kuchyňské nože MAC.

Svět těchto nožů nás okouzlil a stal se naší vášní, kterou chceme „infikovat” ty, kteří, oceňují nejvyšší kvalitu provedení, odolnost, fenomenální ostrost a stylový design. Tradiční japonské kuchařské nože broušené z jedné strany, se zkosenou hranou a mírně konkávním plochou stranou pro ostřejší a rovné řezání. Kuchařské nože - japonský ručně kovaný Damašek. Unikátní Čepel je vyrobena z tvrdé Shirogami Hagane uhlíkové oceli, laminované a ručně kované. Díky tomu dosahují tyto.


Slavíme let - využijte slevový kód č. V naší nabídce najdete i kvalitní japonské keramické nože Kyocera a příslušenství. Ať už hledáte lovecké nože , vyskakovací nůž, řezbářské nože , lovecké nože , bojové nože , švýcarské nože , kvalitní kuchyňské nože , japonské kuchyňské nože , brusný kámen či brusnou sadu, vše u nás najdete skladem. Vstúpte do klubu výnimočných. Nippon Knives vám ponúka vstupenku do klubu 50.


SEKI MAGOROKU REDWOOD - tradiční japonské kuchyňské nože kované z vysoce uhlíkové nerezové oceli. Tvrdost oceli má hodnotu 58±HRC. Chemické složení je C-0. Leštěné ostří zaručuje velkou ostrost a naprostou přesnost použití. Zakončeno je černou leštěnou záštitou.


Nože jsou užitečným a nepostradatelným nástrojem kuchařů, kutilů, rybářů či trampů. Kvalitní nože vám ušetří čas, ať jste kdekoliv – v kuchyni, dílně či na lovu. Zahoďte své tupé a lámající se nože z nekvalitních materiálů a vyrobte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky