čtvrtek 20. června 2019

Pračka vrchem plněná úzká

Pračka vrchem plněná úzká

Volně stojící, vrchem plněná pračka se snadno vejde i do malého prostoru ale zároveň se, díky šestému smyslu, skvěle postará o vaše prádlo a zachová jeho originální barvy. Technologie ProSense zváží každou náplň a snímače upraví délku praní pro optimální péči o vaše prádlo. Senzorová technologie 6. Vrchem plněná pračka potěší technologiemi pro úsporný provoz a vynikající výsledky praní.


Pračka vrchem plněná úzká

Kompaktní rozměry ji předurčují k umístění i do menších koupelen. Z programů si můžete zvolit např. Pračka s vrchním plněním – je obvykle úzká (do cm), vhodná do menších prostorů. Kapacita praní je typicky až kg.


PRAČKY S VRCHNÍM PLNĚNÍM. Nyní už nemusíte dělat kompromisy, když vám chybí prostor. Pračky s vrchním plněním od AEG nabízejí široký výběr funkcí pro péči o prádlo.


Pračka vrchem plněná úzká

Stačí si jen vybrat tak. Naplníte jí až kg prádla. Tento model potěší také digitálním displejem a výběrem až ze sedmnácti programů. Pračka bezpochyby patří do každé rodiny a tak jsme s radostí otestovali nejoblíbenější modely a sepsali hodnocení.


Určitě mi dáte za pravdu, že není jednoduché, zvolit mezi tolika produkty jeden jediný, který bude tím pravým, je to stejně těžké, jako výběr nového automobilu. Automatická pračka Whirlpool je synonymem pro inovativní technologie a skvělý nadčasový design, samozřejmostí je tichý chod s minimem vibrací. Většina našich praček nabízí nejnižší energetickou třídu, takže výrazně šetří energii. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Vyperete v ní až 5kg prádla. Je vybavena programy praní vč.


Množstevní automatika podle druhu prádla a náplně přizpůsobí spotřebu vody a dobu praní. Model CVST G382DM-S vlastní digitální displej a podporu. Díky své nízké spotřebě se řadí do nejúspornější energetické třídy. Kategorie Pračky - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Pračka vrchem plněná úzká

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Technologie SoftWater pročišťuje a změkčuje vodu, aby si oblečení zachovalo barvy, tvar a hebkost.


Unikátní technologie ÖKOMix smíchá prací prostředek nebo aviváž s vodou mimo buben, aby se pak tkaninám dostalo jemného a rovnoměrného ošetření. Energeticky úsporná volně stojící vrchem plněná pračka vám nabízí mnoho programů k praní přesně podle vaších představ. Nejen svými funkcemi si tuto pračku oblíbíte. Spotřebič je svými rozměry úzký a je tak vhodný do menších prostor, kde nebude zabírat moc místa a přesto splní svůj účel a prádlo perfektně.


Díky technologii EcoBubble dokáže prádlo vyprat v teplé i studené vodě se stejným účinkem. Další výhodou této pračky je Soft Opening, díky němu se buben pračky otevírá pomalu, tiše a bezpečně. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pračka vrchem plněná.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky