úterý 18. června 2019

Výrobní štítek vozidla

A Leader in the Industry Through a Commitment to Quality, Service, and Innovation. Pokud nenajdete požadovaný štítek , nebo potřebujete poradit, vyplňte formulář Objednat výrobní štítek. Typový štítek na vozidle V prostoru dveří (sloupek), v motorovém prostoru.


Od května minulého roku takové auto neprojde technickou. Dekóder výbav slouží na dekódování PR kódů označujících výbavu nebo převedení některých částí vozidla. Návod na použití se nachází na stránce.

Polski Fiat 1Maluch – výrobní štítek. Zákaznický štítek obsahuje zásadní údaje. Právě s tímto štítkem by měly sedět. Při této kontrole není prověřován pouze VIN vozidla , jak se mnozí majitelé domnívají, ale provádí se i další úkony (viz. přehled níže). Tuto kontrolu lze absolvovat v rámci celé ČR bez ohledu na místo registrace vozidla.


Evidenční kontrola motorového vozidla je kontrola prováděná stanicí technické kontroly (STK). Původní majitel na mě vozík odhlásil. Jenže ouha, zjistil sem, po dojezdu domů, že štítek se z oje uklepal, zbyla po něm jen základovka na oji , samozřejmě jsem byl z následné evidenční kontroly vyhozen.


Na fotce je vidět místo kde býval výrobní štítek.

Pokud štítek chybí, musí si ho majitel nechat vyrobit a umístit v autě na viditelné místo, aby prošel technickou. VIN, kód barvy, typ motoru a převodovky, apod. Tento alfanumerický kód blíže popisuje daný model, ať už motor pod kapotou, použitou převodovku, výbavu, modelový rok nebo třeba místo výroby.


Obvykle první znak označuje rok výroby, zatímco druhý znak výrobní místo. VAZ, Togliatti, Rusko, žádné náhradní výrobní štítky nevydává a nelze je ani objednat za původní výrobní štítek vozidla. VÝROBNÍ ŠTÍTKY Všechny produkty jsou zakázková výroba. Náhledy jsou podklady pro výrobu.


Náklady na dopravu: 16- Kč. Ceny a termíny dodání (do pracovních dnů) jsou platné pouze při objednávce přes e-shop. Není-li vozidlo, uvedené do provozu od 1. Vyrábíme technologické a výrobní štítky, přístrojové a typové štítky pro označení či identifikaci výrobků technologií laserového gravírování a CNC frézování. Výrobní a přístrojové štítky.


Ahoj,chybí mi pod kapotou výrobní štítek vozidla s hmotnostmi a dalšími údaji. Mě osobně to až tak nevadí, ale na technické jim to vadí hodně, bez něj auto nepřihlásím. Povinný štítek výrobce Metoda kontroly Vizuální kontrola 0. Jedná se o Passat B r. Vážení zákazníci, firma Šternberská STK, s. Masarykově ulici ve Šternberku.

Pneumatiky a ráfky včetně náhradního kola musí být schváleného typu a provedení, rozměry dle doporučení výrobce vozidla. Jsou to snímky vozidla z místa konání měření emisí, které musí obsahovat pohled na vozidlo zpředu a boku, na vozidlo zezadu a opačného boku, na VIN umístěný na karoserii nebo rámu a výrobní štítek vozidla s VIN, pokud je jím vybaveno. CtenarS největší pravděpodobností se jedná o chybějící typový štítek , nikoli výrobní.


Ten je opravdu nutný pro evidenční kontrolu. Golfu jsou na TŠ následující údaje: Logo výrobce a obchodní název Číslo globální homologace VIN Hmotnostní údaje vozidla Max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky