úterý 21. června 2016

Ekk 6450 aox

Your Electrolux Group Account has now been created. To activate your account, click the link contained in the e-mail. This feature is not available right now. Please try again later. Vaření se odteď stane zábavou.


S plynovou varnou deskou a elektrickou troubou naplníte všechny své kulinářské fantazie, zatímco budete efektivně šetřit své finance i životní prostředí. Selle pliidi läbimõeldud kujundus aitab teil oma roogadel silma peal hoida – olgu need siis grillimas, ahjus küpsemas või valmimas pliidil. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybavený plynovými varnými zónami a elektrickou rúrou v objeme l. Dvířka jsou vyrobena z dvojitého skla, zůstávají na dotek chladná, proto se nemusíte obávat popálení. Skleněné panely dvířek lze úplně vyjmout a umýt.


Vysouvání plechu je klasické. Na digitálním časovači můžete kromě denního času a minutky nastavit také délku pečení a konec pečení. Ieškokite įvairiausių prekių, vertinkite jas, lyginkite skirtingų pardavėjų kainas, raskite pigiau ir sutaupykite! Sporák nabídne funkcí a nerezové provedení. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Varenie sa Vám odteraz stane zábavou. S plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou Electrolux naplníte všetky svoje kulinárske fantázie, zatiaľ čo budete efektívne šetriť svoje financie aj životné prostredie. Ar indaplovės yra draugiškos aplinkai?


Indaplovė yra itin naudingas prietaisas, jei vadovaujatės keliomis taisyklėmis. Pirmiausia, turite atminti, kad įjungti reikia tik pilną indaplovę , o prieš tai perskalauti indų nereikia. Vybaven super izolaci je tento sporák o energeticky úspornější, než spotřebiče třídy A. Udržuje teplo uvnitř, a zajišťuje tak účinnější spotřebu energie. Pod grilem, v troubě, nebo.


Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. Din Electrolux-koncernkonto er nu oprette. For at aktivere din konto skal du klikke på linket i e-mailen. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Důmyslná inovace, která vám umožní vařit bez starostí Díky této troubě existuje jedna věc, které se již rozhodně nemusíte obávat – popálení se o dvířka trouby. Kombinovaný sporák potěší chytrými inovacemi! Dopřejte si i při vaření spotřebič, se kterým bude o vaše pokrmy dokonale postaráno!


Na digitálnom časovači môžete okrem denného času a minútky nastaviť tiež dĺžku pečenia a koniec pečenia. Dál už hledat nemusíte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky