pondělí 13. června 2016

Chladnička šířka do 50 cm

Lednice se šířkou až 5cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kombinované chladničky.

Vydání kompaktnějšího modelu je bezvýznamné, protože se ani nezapadá do hrnce polévky. Snížení jednoho parametru nastane v důsledku zvýšení druhého parametru, jinak nebude chladnička vhodná k provozu. Zerowatt ZTOP 1v bílé barvě je ideální do menších domácností, na chalupu nebo do kanceláře.


Prostor lednice je velice přehledný díky poličkám a vnitřnímu osvěltení. Vďaka tomu sa potraviny zachovajú dlhšie čerstvé a sú plné vitamínov. Přenosná kompresorová chladnička a mraznička Guzzanti GZ 45. Tímto je zaručeno, že potravina bude rychle zmrazena bez rizika zkažení a tím má delší životnost při skladování. Candy CFO 050E Chladnička.


V katalogu nemáme podrobnější informace o lednice cm.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR.


Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! K produktu 3x Hygienické ochranné rúško. Pozri rúško Všetky produkty v akcii.


Metaltex vám pomůže zařídit takový domov, jaký si zasloužíte - bez zbytečného nepořádku, rozházených věcí a nedostatku místa. Kousky této značky mohou za správný chod každé domácnosti a můžete dát ruku do ohně za to, že lepší vychytávky pro hezky. Samostatné lednice LIEBHERR samostatné lednice - eshop.


V této sekci naleznete široký sortiment samostatných – volně stojících monoklimatických chladniček LIEBHERR, které jsou vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi pro dlouhodobé udržení svěžesti potravin. Tišší chladničky se hodí především do ložnic či garsonek. Výška Celková výška chladničky.


Hloubka Hloubka lednice 54. A vzhledem k tomu, že předpokládáme u lednice dlouhodobou výdrž, neměl by se výběr toho ideálního typu podceňovat. Nabalení nákupy přicházíte z venku domů do kuchyně. Otevřete Vaši barvami hrající ledničku Klarstein PopArt v designu 50. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Přesné podmínky si můžete přečíst v zárukové brožuře.

Díky nastavitelným policím z tvrzeného skla si můžete upravit úložný prostor podle svého, přizpůsobit ho svým potřebám a vytvořit si všestranné řešení. Objem chladničky je 2litrů. Vnitřní prostor je rozčleněn pomocí skleněných polic a dále disponuje velkou zeleninovou zásuvkou s regulací vlhkosti pro lepší. FrostLess technologie brání tvorbě námrazy v chladničce.


Celkový užitný prostor 319l se dělí mezi chladící (225l) a mrazící (94l) část. Závěsná skříňka pod umyvadlo do koupelny PIANO 8v klasickém designu je součástí skupiny koupelnového nábytku PIANO. Skříňka je vyrobena z laminované dřevotřísky odolné proti vl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky