čtvrtek 9. června 2016

Duran grill hradec králové

Pojď pracovat pro Duran. Vyber si pozici a vlastní plat. Kliknutím na obrázek si můžete prohlédnout naši restauraci. Přejete si rezervovat místo v naší restauraci?


Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!

Vždy když tento úchvatný podnik navštívím a ze. Nabídka teplých či studených jídel a vín domácí i zahraniční produkce. Možnost pořádání soukromých i firemních akcí či využití cateringu. Jak už název vypovídá, můžete si vybrat ze široké nabídky grilovaných specialit, ale nejen to. Prostředí restaurantu je vhodné jak pro pořádání soukromých oslav, banketů a večírků, tak pro firemní jednání, semináře, školení či konference.


V letních měsících restaurant disponuje velkou letní. Jste majitelem tohoto podniku, máte zájem o e-vizitku své firmy s GPS navigací a plně využít všech funkcí na portále Jsem z Hradce? Společnost nese svůj název od 1.

Všechny závazky a služby původní cateringové společnosti byli zachovány a předány nové cateringové společnosti Duran GRILL , s. Get address of DURAN GRILL , spol. Příjemné prostředí restaurace je vhodné jak pro posezení s přáteli, pořádání soukromých oslav, tak pro firemní jednání, semináře, školení. Hradec Kralove , submit your review or ask any question about DURAN GRILL , spol. Naše vysokorychlostní připojení je využíváno pro telefonickou komunikaci, platební terminály, provoz kanceláří a free wifi hotspot pro hosty restaurace.


Královéhradecký kraj - turistický portál. Máte s touto restaurací dobré nebo špatné zkušenosti? Napište hodnocení služeb, prostředí, personálu a především jídla a podělte se o Váš názor s ostatními. Firma Duran Grill , spol. TURISTICKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM V HRADCI KRÁLOVÉ Turisticky významné území Hradecko.


Zavřené restaurace v hradci králové Kontakt. Spaghetti Aglio Olio e peperoncino Duran GRILL Špagety s česnekem a feferonkou AKTUÁLNĚ ROZVOZ jen z vybraných podniků. Nyní Vám nabízíme tento příjemný apartmán nacházející se v těsné blízkosti vyhlášené restaurace Duran. Více zjistíte na portále České hospůdky. So when you’re here, be sure to check out popular spots like Pizzeria Etna, Mexita, and Casa Mia, which are serving up some great dishes.


Next Post Hotel Morris.

Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to. Restaurace Grill Duran.


Již sedmým rokem jsme tu pro Vás a naším přáním je poskytnout Vám kvalitní ubytování hotelového typu na Vašich cestách. Aktuální polední menu, kontaktní údaje a otevírací doba. Zahradní grilování s meníčkáři 4. Pravidelné gastronomické akce.


Nezanedbatelnou výhodou je určitě vlastní uzamykatelné. Vážení zákazníci, vítejte na stránkách společnosti CHLEBÍČKY HK. Již více než let pro Vás vyrábíme kvalitní a chutné chlebíčky, bagety, salátové mísy, zeleninové saláty, jednohubky, miniřízečky a další výrobky studené kuchyně, které si můžete objednat každý den čerstvé a to buď prostřednictvím online formuláře, nebo telefonicky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky