středa 9. srpna 2017

Jak vypálit ocelovou pánev

This feature is not available right now. Please try again later. Ocelovou pánev, aby vám dobře sloužila a nic se na ní nepřipalovalo, musíte doma nejdřív tzv. Nebojte se, je to snadné. Jak na to, uvidíte na krátké.


Jak vypálit ocelovou pánev – jiný způsob. Pánev vysušte a dejte do ní po celé ploše vrstvu z bramborových slupek, soli a oleje. Tuto směs – minut smažte. Pak nechte olej vychladnout, vrstvu odstraňte a pánev vytřete. Při používání je potřeba dodržet určitá pravidla.


Pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou. Novou pánev musíte takzvaně „zajet“, tedy ŘÁDNĚ VYPÁLIT. Po umytí pánev vysušte. Suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte. Víte, že musíte ocelové pánve první vypálit ? Zachováte jim jejich životnost.


Naše video vám ukáže, jak na to. Ocelové pánve si můžete prohlédnout zde:. Když si opatříte novou pánev, musíte ji před prvním použitím vypálit - pokřtít. Vypálením se pánev zbaví kovových zbytků a šupinek, které vznikají při výrobě a také tím zabráníte jejímu zkroucení nebo jiným deformacím.


Způsobů, jak železnou pánev vypálit , existuje více. Nalijte do pánve olej a na. Moderní teflonové pánve jsou určené pro dietáře. Investice tři sta až pět set korun se vyplatí. Taková pánev vás přežije a můžete ji navíc odkázat potomkůčím je starší, tím je lepší.


A čím je starší, tím je lepší. Jenomže ty ocelové se musejí takzvaně vypálit – zaběhnout. Aby se na ně nic nepřipalovalo. Takže když přinese manželka ocelovou pánev, bude na vás, abyste ji vypálili (a zároveň nablýskanou stříbrnou pánev změnili na kus zašlého tmavého kovu). Pánev není určená pro mytí v myčce a používání chemických čistítících prostředků.


Případně vyskytlou rez je třeba mechanicky odstranit a poté znovu pánev s olejem nechat vypálit. Jak se o ocelovou pánev starat. Nenechávejte je tedy pánev odmočit a po umytí je vždy utřete ubrouskem a vymaštěte ji.


Pánev nemusíte umývat po každém jídle, většinou ji stačí jen vytřít. Drátěnku a písek používejte, jen když se nějaké jídlo. JAK VYPÁLIT OCELOVOU PÁNEV.


S hmotností kg není pánev tak těžká a přesto působí velice silně a odolně. Drážky na dně pánve mají jak praktický, tak estetický účel. Jídlo bude rovnoměrně připraveno a hezky pustí šťávu. Než ho začnete používat, je třeba ho pořádně vykartáčovat. Slitina má v sobě mnoho chemických látek a tak je třeba ho opravdu pořádně vydřít ocelovou houbou a třeba jarem či jiným saponátem.


Brambory dobře opečte a. Péče po použití: Odstraňte zbytky jídel a opláchněte pánev vařící vodou. Péče a údržba o železné a plechové pánve. Následně vytřete papírovou. Většinou potřebují poradit lidi, co chtějí nějakou tu kačku ušetřit.


Tady se vám investované peníze vrátí. Bude to sice nějaký ten rok trvat, ale pokud si pořídíte takovou jako tyto dílenské stoly, nikdy investice litovat nebudete. Poradíte mi prosím, jak úspěšně ostařit novou ocelovou pánev na stejky?


Na internetu se píše jen o intenzivním vypalování starým olejem, to mi ale přijde jako minimálně nešetrné ke kuchyni a manželce. Díky a hodně úspěchů do budoucna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky