pondělí 21. srpna 2017

Obi sud na dešťovou vodu

Plastový zelený kulatý sud na dešťovou vodu 2l je ideálním pomocníkem pro zahrádkáře a chalupáře. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, kterou lze následně používat například k zalévání. Pro snadné odčerpání vody má sud kohoutek a lze uzavřít víkem, které je rovněž součástí balení. Sudy na dešťovou vodu a Zahr.


Sud jsem koupil v létě a do podzimu sloužil. Bohužel po první zimě praskl i když jsem z něj na podzim vodu vypustil.

Na jaře po prvním napuštění vodou nemilé překvapení - byl na dvou místech prasklý a crčela z něj voda. Nicméně v OBI k mé reklamaci přistoupili zodpovědně a po dnech mi vrátili peníze. Velký výběr Využití dešťové vody naleznete online na OBI. Vyžitie dažďovej vody nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Sud 120l na dešťovou vodu. Sud 220l na dešťovou vodu. Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu.

Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva. Plastový sud na dešťovou vodu hranatý 3litrů s víkem a kohoutkem je vyrobený z kvalitního a pevného materiálu. Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.


Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Vhodný najmä na dažďovú vodu. Sud má obdĺžnikovú základňu, ktorá sa pozvoľna kónicky roztvára.


Obi sud na destovou vodu produkt ů. Ideální řešení pro ty,. Porovnání cen obi sud na destovou vodu , srovnání cen obi sud na destovou vodu na portálu HLEDEJCENY. Tyto nádrže na vodu jsou skvělými pomocníky na zahradách pro zachycení dešťové vody z okapů a následné využití při zalévání Vaší zahrady. Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody.


Moderní sud na dešťovou vodu o objemu 2l je skvělým doplňkem i pomocníkem na vaší zahradě. Nádrž na vodu vyniká především odolností materiálu a možnosti napojení kohoutku. PH Podstavec pod hranatý sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu.


Hospodaření s dešťovou vodou. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce.

Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný sud , kamennou zeď, amphora. AL-DOP Sud na dešťovou vodu Garden Amfora tmavě šedý.


Zásobník na vodu 360L má dva otvory pro výpust vody (kohoutek, hadice).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky