středa 30. srpna 2017

Patra na spaní

Z hlediska estetiky dostává interiér instalací patra na spaní novou dominantu a lze tímto způsobem zcela zásadně změnit podobu interiéru. Patrům na spaní se mnohdy také říká spací patra , dřevěná patra , patrové postele, vestavěná patra , snížená patra , interierová patra nebo patra na míru. Nabízíme patra na spaní , úložné schody, nábytek na zakázku, a zahradní pergoly (výrobu, dodávky a montáže). Cenové kalkulace zdarma.


Zde si můžete prohlédnout fotografie z našich realizací.

Kliknutím na foto se vám otevře okno s detailem a popisem fotky patra na spaní. U některých obrázků naleznete i přibližnou cenu realizace. Na stavbu patra jsme použili průběžnou spárovku o síle mm.


Velikost ložné plochy patra volíme podle velikosti běžných prodávaných matrací nebo podle matrací, které už máme a chceme je na patro použít. Jak při stavbě patra na spaní postupovat 1. Vyberte si patro, zavolejte na tel. V případě zájmu o vybrané patro nám stačí sdělit číslo obrázku telefonicky na tel.


Z naši kompletní nabídky patrových postelí si vybere opravdu každý.

Patra na spaní vyrábíme na míru z kvalitního dřeva a materiálů. Využíváme dokonale prostoru, který máte pro své patro na spaní určen. Zakázková výroba vestavěných pater na spaní z masivního dřeva. Vestavěné patro je někdy také nazýváno spací patro, patro na spaní , vysoká postel nebo patrová postel.


Nejlépe se hodí do bytů s malou podlahovou plochou a vysokými storpy. Lze ho použít cv obytných, kancelářských, skladovacích, ale i jiných prostorách. Reference na patra na spaní , patrové postele, pódia a dřevěný nábytek z masivu naleznete v naší fotogalerii.


Velmi zásadní vliv na cenu má celkový rozměr a plocha patra. Ceny atypických pater nelze pro jejich jedinečnost tabulkově uvádět. Pro hrubý odhad ceny lze využít údaje ve fotogalerii. Ceny dalších doplňků a nábytku Vám rádi sdělíme na dotázání, na základě Vašich požadavků a představ.


Vyrábíme na zakázku, patra na spaní ,. Hlavními významy pater na spaní jsou úspora místa v interiérech a jejich estetika. Instalací patra vzniká nový prostor, jehož využití je velmi univerzální. Většinou jsou patra využita jako ložnice, ovšem nezřídka plní funkci skladů, úložných prostor nebo i celých kanceláří.


Výrobní prograpatra na spaní , druhy pater na spaní.

Pódia a další dřevěný nábytek z masivu. Firma Truhlářství Černý nabízí kompletní truhlářské práce na zakázku. Specializací firmy je výroba a montáže dřevěných pater na spaní různých tvarů, designu, barev a odstínů v rozdílných cenových relací. Kontaktní informace Petr Janiš Tel. Typy pater na spaní s umístěním u zdi - schéma umístění, možnosti zástavby.


Schematické znázornění umístění patra u zdi v místnosti. Pro výrobu našich patrových postelí používáme kvalitní, sušené smrkové dřevo, opatřené ekologickým nátěrem v libovolném odstínu. Největší důraz je samozřejmě kladen na bezpečnost uchycení. Každé naše patro na spaní má garantovanou nosnost nejméně 400kg.


Předmětem zakázky bylo vyrobit a zkompletovat patro na spaní. Byl kladen požadavek na stabilitu patra a jeho nosnost. Také muselo splňovat míry, jelikož na něj přišla položit matrace 200x160cm. Rádi bychom Vás přivítali na webové prezentaci naší firmy. Naším cílem je nabízet zákazníkům kvalitní­ výrobky na míru, které ušetří tolik potřebný prostor v bytě a navíc se vyznačují vysokou estetickou hodnotou.


Najdeme vám spolehlivého řemeslníka. Získejte cenové nabídky na patro na spaní , truhlářství a stolařství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky