středa 23. srpna 2017

Polička do sprchového koutu bez vrtání

Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Doplňky do sprchového koutu – vneste do sprchy krásu. S naší širokou nabídkou stylových doplňků do sprchového koutu si užijete čas ve sprše ještě více.


Ukládání v koupelně – chytrá organizace bez vrtání.

Tato polička do sprchy se umísťuje na horní hranu skla sprchového koutu bez nutnosti cokoliv vrtat či lepit. Ideální odkládací místo pro šampony, mýdla, žínku a podobně. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


V chromované povrchové úpravě závěsná polička do sprchového koutu nerez a praktickému provedení se hodí opravdu do každé koupelny. Snadná montáž a žádné riziko poškození stěny. Drátěná police k zavěšení do sprchového koutu se dvěma drátěnými koši. Produkty se prodávají bez lepidla - to je nutno dokoupit zvlášť: Lepidlo Mamut High Tack, ml Pokud si to nakonec s lepením rozmyslíte, nic se neděje, výrobky obsahují vše potřebné ke klasické montáži na hmoždinky.


Koupelnové doplňky bez vrtání , to je vaše volba!

Po jejím očištění pod tekoucí vodou, je opět připravena k nalepení na jiné místo. Nástěnná dvoupatrová polička Ecoloc nabízí snadnou a rychlou instalaci bez vrtání. Materiál: ABS, ocel pochromováno. Jak snadno se doplňky bez vrtání připevňují, můžete vidět ve videu níže.


Nevíte někdo, kde lze sehnat poličku na mýdlo a šampony do sprchového koutu , když se do něj nesmí vrtat? Je to takový ten uzavřený box. Buď by to muselo být s přísavkou, nebo na háčky (v koutě je vodorovné madlo, za které by se to zachytilo). Slouží jak k odkládání kosmetických přípravků, mýdel a gelů, tak popřípadě ručníků. Praktická tyč s nastavitelnými poličkami, která se dá umístit do každého sprchového koutu.


Univerzální koupelnová police, zajistí, že vaše koupelnové doplňky jsou vždy po ruce. Na praktickém a dekorativním závěsném regálu najdou své místo všechny koupelnové doplňky! Polička do koupelny Perfect. Snadno a bez vrtání zavěste na stěnu sprchového koutu.


Se dvěma policemi na šampon nebo sprchový gel a dvěma policemi na mýdlo, mycí houby atd. Chromované krytky vrutů jsou součástí dodání. Drátěný program vyšší třídy s charakteristickým spojeným nosným rámem bez viditelného spoje.

Na funkčnost výrobku poskytujeme pr. Vybírat však můžete ze rozměrů (viz varianty produktu). Ve spodní části police jsou dva praktické há.


Náhradní polička k teleskopické rozpěrné polici do sprchového koutu. Bez nutnosti vrtání a šroubování! Každá police unese až 3kg. Moderní provedení sprchové či koupelnové police bez nutnosti vrtání. Lze si vybrat police podle délky tyče v rozpětí od do 2cm.


Inzerát Plastová polička (košíček) do sprchy - bez vrtání v okrese Chomutov, cena 190Kč, od zuki. Police nabízíme v barvě stříbrné a barvě bílé. Popis: Prodám bílou plastovou poličku (košíček) do sprchového koutu či k vaně.


Díky použití lepicího montážního řešení namísto vrtání může být košík připevněn na obklady ve sprše bez poškození. Praktické jsou závěsné police do sprchy na boční panely sprchového koutu a modely, které se fixují mezi stropem a podlahou teleskopickou tyčí. V obou případech se totiž obejdete bez vrtání do zdi, což je u vykachličkovaných místností vždy problém.


Díky své variabilitě se tyto systémy hodí do každé koupelny. Je vhodná pro umístění k vaně či do sprchového koutu , kde vám přehledně uspořádá všechny kosmetické nezbytnosti. Drátěná konstrukce z chromované oceli je nadčasovou záležitostí, vhodná do každé koupelny, k umyvadlu, nebo i dřezu v kuchyni.


Unese až kg, snadno se udržuje v čistotě a nezrezne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky