úterý 15. srpna 2017

Lednice candy nevypíná

Lednička nevypíná , kompresor stále běžía po nějaké době začne pískat( v téhle době je kompresor tak horký, že se ho nedá dotknout). Po nastavenítermostatuna 0se lednicevypne. Po opětovném nastavení termostatu na 1se lednice po 15min zapne, ale opět se nevypne a po nějaké době přichází přehřátí kompresoru a. Chladnička CANDY nevypíná. Ahoj, minulý týden jsem vyhodila pojistky a od té doby nám zlobí lednice (může to být i náhoda, netuším).


Jednou denně se spouští alarm a lednice nevypíná. Nestalo se vám něco podobného? Budu volat do servisu, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti s cenou opravy.


Lednice je pět let stará, Liebherr. Prodávám na náhradní díly nebo do užívání po opravě je to na vás. Místo prodeje Straník u N. Prosím o názor na výběr kombinované lednice. Dobrý den,prosím o radu-let stará lednice s mrazákem Candy ,jednokompresorováDíky.


Po odmražení se během 2-3dní problém vrátil. Před týdnem veškerá námraza sama odtekla a lednice přestala reagovat na nastavení síly chlazení-resp. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Svým vzhledem i rozměry, se hodí zejména do. Ještě by tady byla jedna možnost. Moje manželka jednou posunula jeden šuplík na dveřích lednice o jednu pozici níž ale nevšimla si že výrobce použil hranu toho šuplete jako vypínací doraz osvětlení lednice.


Pak kompresor chladil a žárovka v lednici hřála, než já na to přišel. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Přestože od lednice nečekáte velkou hlučnost, je třeba si uvědomit, že lednice běží neustále, takže v případě, že je umístěná v kuchyňském koutě, měli byste tento parametr zohlednit a na energetickém štítku se zaměřit i na hlučnost. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka. Získejte cenové nabídky na oprava ledničky, lednička, opravář ledniček. Jednodveřová lednice Candy CFO 1E.


Máme tuto mrazničku něco přes rok a zjistila jsem , že když se namrazí tak nevypne. Jen ztiší chod a já nevím zda by se neměla uvést do klidu. A zapnout až zase bude potřeba. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky