úterý 15. srpna 2017

Ubrus kulatý 160

Avšak ne každý ubrus nabízíme ve vypsaných rozměrech. Goldea teflonový ubrus - kulatý Ø 1cm. Hodnocení produktu:.


Béžový kulatý teflonový ubrus s voduodpuzující úpravou vyrobený ze 1 polyesteru. Díky teflonové úpravě se vylitá tekutina nevsákne do ubrusu a zůstane pouze na povrc. Detail produktu Do obchodu. Nechte se unést do Provence a užívejte se si poklidného stolování u Vás doma.


GATSBY Ubrus 1x 1cm. Takže zapněte swing nebo charleston a nechte vychladit sekt. Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením. Textilní ubrus snadno vyperete. Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou.


Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem.


Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Bez ohledu na to, zda si vyberete jednotný ubrus nebo s aplikacemi a tiskem, můžete se při výběru dalších produktů spolehnout na vysokou kvalitu a naši pomoc. Běžná cena 55Kč 49Kč 40Kč bez DPH 49Kč 40Kč.


Je vyrobený z velmi kvalitní a pevné španělské látky LONETA ( bavlna, polyester). Forbyt, Ubrus s nešpinivou úpravou, Čtverečky, kulatý teracota 1x 2cm. Na kulatý stůl patří vhodný ubrus společně s prostíráním.


Správně stůl „obléct“ vyžaduje estetické cítění. Ubrus dokáže jídelní kout patřičně ozdobit, zároveň brání ušpinění stolu. Ubrus může sloužit jako podklad k dalším ubrusům z našeho sortimentu.


Kulatý ubrus se dá sehnat ve spoustě variantách, prostírání na takovýto stůl rovněž. Nešpinivá úprava podstatně snížuje náklady na praní. Rádi vám ubrus upravíme na atypický rozměr dle vašich přání. Z důvodu pandemie jsou naše sklady UZAVŘENY. Pokud nenajdete kulatý ubrus vhodný pro Váš stůl, obraťte se na nás.


Také zvažte nabídku čtvercových ubrusů, protože některé dezény z nich jsou cíleně vyráběny pro kulaté stoly. Prostřete na štědrovečerní stůl krásný ubrus , který vytvoří tu pravou vánoční atmosféru Vašeho domova. Pro zvýšení komfortu stolování je ubrus SOLID opatřen nešpinivou úpravou, která má schopnost odpuzovat rozlitou tekutinu, Váš stůl bude nyní již v bezpečí. Pokud vám žádný z nabízených rozměrů nevyhovuje, určitě nezoufejte. Kvalitní dekorační kulatý ubrus v sytě žlutém provedení.


Neváhejte nás kontaktovat a my vám po konzultaci zhotovíme i teflonový ubrus atypických rozměrů. V nabídce naleznete jak jednobarevné ubrusy v mnoha různých barvách, tak i teflonové ubrusy s potiskem různých vzorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky