úterý 15. srpna 2017

Sencor svc 7caeue2

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. See all the product information. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Tekintsd meg a termék információit. A SENCOR SVC 7CA-EUEegy különlegesen nagy szívóerejű és mégis energiatakarékos, textil porzsákos porszívó.


Kompakt, extra funkciókkal, HEPA Hszűrővel és szintes szűrőrendszerrel rendelkezik, így kiváló választás allergiásoknak. Hledáte moderní vysavač, který vám výrazně usnadní nepříjemnou povinnost vysávání? Jedním z nejlepších modelů na trhu je SVC 7CA od SENCOR. Kromě vysokého výkonu je to také nízká hlučnost, solidní.


Navíc má i omyvatelný filtr HEPA Ha 5ti stupňový systém filtrace, takže je vysavač vhodný i pro alergiky. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Měkká kolečka chrání parkety. Světelný indikátor vás upozorní, že sáček s objemem l je plné.


O čistotu vzduchu se stará omyvatelný výstupní H. Sencor SVC 7CA od 7€ - Heureka. Teleskopická trubice umožňuje nasadit různé nástavce jako je štěrbinová. Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.


Jedná se o designově povedený sáčkový vysavač SVC 7CA. Hľadáte moderný vysávač, ktorý vám výrazne uľahčí nepríjemnú povinnosť vysávania? Jedným z najlepších modelov na trhu je SVC 7CA od SENCOR. Okrem vysokého výkonu je to tiež nízka hlučnosť, je odolný. Kombinuje všetky dôležité vlastnosti, ktoré od prístroja tohto typu môžete vyžadovať.


Jedná sa o dizajnovo podarený vreckový vysávač SVC 7CA. Disponuje vysoko účinným 700W Eco motorom, ktorý si hravo poradí aj s tou najhoršou špinou. SENCOR SVC 8VT podlahový vysavač Sáčkový extrémně tichý vysavač se 7stupňový systém filtrace vhodný i pro alergiky. Vysoce účinný 700W ECO motor Hlučnost: dB Nerezová teleskopická trubice Omyvatelný vstupní mikrofiltr Omyvatelný výstupní H. H13) 7stupňový systém filtrace vhodný i pro alergiky Maximální eliminace. Hasonlítsa össze az árakat!


Díky vysoce účinnému 7W ECO motoru bude skvělým pomocníkem do každé domácnosti. Vlastnosti a specifikace: omyvatelný vstupní mikrofiltromyvatelný výstupní H. H13)stupňový systém filtracetermostat (tepelná pojistka) zabraňující. Papír, textil, és szintetikus, és S-Bag porzsákok széles választéka.


Nézze meg kedvező árú porzsákjainkat. Továbbá porszívó szűrők, egyéb kiegészítők raktárról, gyorsan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky