pátek 11. srpna 2017

Konvička na zalévání pokojových květin

Jestliže máte rádi ryze přírodní materiály, pak s největší pravděpodobností zvolíte klasickou plechovou konev na vodu. Poměrně exotická je dřevěná konvička na zalévání pokojových květin , která má buď plastový, nebo kovový interiér. Vzhledově tento model jistě uchvátí.


Díky tvaru konvičky na zalévá. Nabízíme v pěti barvách.

Barvu pište do poznámky. Prodloužená hubička pomáhá při zalévání květin například na okenním parapetu. Je také dostatečně úzká, abyste mohli snadno regulovat proud vody. Vybrat si můžete ze tří barev, které se hodí do každého.


Konev je pomůcku, bez které se v domácnosti rozhodně neobejdeme. Tedy alespoň v případě, k. Plechové konvičky na zalévání květin jsou vyrobeny z pocínovaného plechu. Povrchová úprava je provedena práškovou barvou.

Pokojová konvička na zalévání květin , vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli, matné provedení, vysoká kvalita zpracování, funkční design. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy.


IB LAURSEN Konev na zalévání Black 7L, černá barva, kov. I konvička na zalévání květin může být elegantním doplňkem bytu. Oživte svůj květinový koutek, poličku s květinami nebo okenní parapet stylo. Plastová konev pro zalévání pokojových a balkónových květin. Konev - l Spring tmavě fialová s kropítkem.


Stylová konvička na zalévání pokojových květin od britské značky Garden Trading hezky doladí váš květinový koutek. Dlouhá nálevka zajistí pohodlné zalévání do květináčů umístěných na vyšších místech, v poličkách, zavěšených ze stropu apod. Plechová konvička na zalévání pokojových rostlin, sukulentů nebo bylinek. Z kolekce Passiflora, Royal Horticultural Society. Na napadených rostlinách se na spodní straně listů a vrcholech výhonů také objevují jemné pavučiny.


Konvička s růžicí plastová světle modrá 2l. Svilušky nemají rády vlhký vzduch, proto rostliny osprchujeme a na několik dní zakryjeme fólií. Nezapomeneme na pravidelné zalévání - tak se svilušky přestanou rozmnožovat a brzy zahynou.


Při boji proti sviluškám.

Ta se po pár zalitích rozplyne do půdy. Jakmile bude sáček již dostatečně vyluhovaný, vyměníte ho za čerstvější. Osvědčilo se také ponechat slupku z banánu den či dva v konvičce s vodou na zalévání.


I tento způsob dodá rostlinám dostatek hnojiva. Spousta barev, kombinujte s květináči a truhlíky, ať je na vaše okna radost. Vyberte si z velkého množství kvalitních konviček na zalévání , rozprašovačů, truhlíků pro vaše dokmácí rostinky. Některé konve na zalévání pokojových květin stojí jen dvacet korun. Použití této zahradní konvičky je omezeno pouze představivostí.


Lze ji použit jako typickou konvičku na zalévání , ale také jako stojící ozdobu. Pokud si to jen přejete, můžete v ní vysázet malé květiny, díky čemuž získá úplně novou podobu. Dodáváme v barvě oranžové, růžové, světle modré, světle zelené, zelené, žluté a bordó.


Pravidla pro zalévání květin. Rostliny nelze zalévat stále stejně často, správná doba pro zálivku závisí na povětrnostních podmínkách, ročním období, teplotě, rozměru a typu nádoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky