pátek 25. srpna 2017

Elektrický brousek na nože lidl

Elektrický brousek na nože. Brousek je naprosto bezpečný, protože je zcela chráněný. Nabrousí hladké i zubaté čepele, nůžky, šroubováky. Protiskluzové nožky, měří 14xcm. Nehodí se na keramické nože.


Brousek má otočnou brousící hlavu, kterou jednoduše otočíte do polohy pro nůžky nebo nože. Diamantové brusné kotouče zaručují efektivní a kvalitní broušení po dlouhou dobu. Správný úhel a rovnoměrný tlak vytvarují perfektní ostří.


Brousí keramické, ocelové i damascénské nože. Přístroj umožňuje hladký brus, vlnitý brus a broušení nůžek. Volbu lze provést otočným voličem. OSTRÝ nůž je základ každé kuchyně! Brousek na nože Best sharp: Nůž je základ každé kuchyně!


Tento brousek zajistí perfektní ostří kuchyňských nožů. Je vhodný pro všechny typy nožů. Na rozdíl od elektrického brousku na nože , naostří i zoubkované nože ! Jednoduchý a rychlý proces broušení. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Kvůli bezpečnosti vašeho osobního účtu nepoužívejte tuto funkci na cizích zařízeních. Není horší noční můry v kuchyni, než tupé nože. Abyste předešli nehodám z pořezání nožem, nabídneme Vám tento jedinečný brousek na nože s přísavkou.


Díky tomuto šikovnému a praktickému brousku dokážete hravě nabrousit jakýkoliv nůž. Vznikl tak vynikající patentovaný systéOstřič nožů VULKANUS. Můžete si nabrousit nože , nůžky, nože a všechny druhy řezných nástrojů, jako jsou například os, řezačky, pily, atd.


Materiál ocel karbidu wolframu, velmi efektivní ostření. Jeho design je moderní a funkční, v elegan. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Lidl brousek na noze 2produkt ů. Lidli ostro púšťame do dielenského zariadenia za nebezpečne ostré ceny! Prohlédněte si aktuální katalogy a diamantový brousek na nože powerfix v akci lidl od 7. Porovnání cen brousek na noze lidl , srovnání cen brousek na noze lidl na portálu HLEDEJCENY. Nicméně existují i moderní řešení v podobě speciálních brousků na nože (včetně elektrických) variant, jejichž obsluhu zvládne každý.


Do našeho výběru šestice nejlepších brousků na nože jsme vybrali zástupce různých variant. Od ocílky přes mechanický až po elektrický brousek. Jsme řetězec prodejen s potravinami ale i spotřebním zbožím. Pravidelně máme v nabídce tematické týdny národních kuchyní.


Velkou část výrobků prodáváme pod vlastními značkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky