středa 30. srpna 2017

Vůně do vysavačů

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tyčinkové vůně (cigaretky) - jsou to malé tyčinky vyplněné tkaninou obsahující vonnou směs. Můžete vložit jak do sáčku, tak do prostoru mezi sáček a tělo vysavače. Neobalí se prachem a déle voní. Použijete je i zároveň s protizápachovými sáčky (viz výše).


Vůně se dodávají v několika provedení - granule, perličky a tyčinky. Granulované vůně (v bílém neprůhledném sáčku) jsou nejkvalitnější s intenzivní vůní. Sáček je dokonale uzavřen, což zaručuje dlouhou trvanlivost. Granule i perličky vložte přímo do sáčku - můžete je vysát nebo jen nasypat sacím otvorem.


Alkoholová dezinfekce s esencí borovice do vodních vysavačů , vodních čističek vzduchu a zvlhčovačů. Vůně borovice podporuje koncentraci a rozšiřuje dýchací cesty. Její inhalování vám pomůže při infekcích dýchacích cest, a rýmě. Vhodný pro všechny typy vysavačů ! Jak pro klasické vysavače, tak i vysavače s vysáváním „ do vody“. Z vysavače se uvolňuje příjemná vůně.


Vůně do vysavačů

Intenzita vůně se řídí množstvím vonného gelu. Sáčky do vysavačů JOLLY 1SBAG MAX Aroma 4ks s vůní citronu. Vůně a vonné oleje do vodních vysavačů , parních čističů a osvěžovačů. Přidávají se přímo do vody.


Slouží jako desinfekce pro období chřipky, angíny. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. SWIRL, ELECTROLUX, Sencor a dalších. Vůně do vysavače Vůně do vysavače skladem. Abyste měli ve své domácnosti i po vysávání krásně svěží ovzduší, můžete vyzkoušet speciální vůně do vysavače.


Vůně do vysavačů

Tyto vůně se prodávají ve formě granulí, perliček nebo tyčinek. Jejich použití je velice snadné – stačí, když tuto vonnou směs vložíte do klasického vysavačového sáčku. Ke každé objednávce 4ks Odstraňovače vodního kamene Jolly v hodnotě Kč ZDARMA!


K objednávce nad 5Kč ZDARMA doprava a vůně v hodnotě Kč dle vlastního výběru! Opravdové potěšení: Čistota s vůní svěžesti. Během vysávání se v sáčku ve.


Vůně do vysavačů

Nedis VCFP112LAV(HQ) vůně do vysavače LAVENDER - levandulová. Tyto parfémované granulované perly neutralizují během vysávání nepříjemný zápach ze sáčku do vysavači či z prachové nádoby u vysavačů bezsáčkových, rozšiřují příjemnou svěží vůní. Nasypte perly do sáčku či boxu na prach a jednoduše vysávejte.


Tyčinku s vůní vložte nového filtračního sáčku vysavače. Novou tyčinku použijete při další výměně sáčku do. Vložte tyčinku do vysavačového sáčku a můžete vysávat. Kvalitní textilní sáčky do vysavačů za velmi dobrou cenu oproti dnes nekvalitním papírovým sáčkům, které se neustále protrhávají i když nejsou ani z poloviny zaplněné.


Vůně do vysavačů

Citrónové vůně Aresgo vhodné pro všechny typy vysavačů Vorwerk Kobold. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. V naší nabídce najdete nejen sáčky do vysavačů Vorwerk Kobol ale také filtry, kartáče, přívodní šňůry či vůně vhodné do těchto vysavačů za skvělé ceny.


Doporučujeme pravidelně měnit hygienický filtr, pachový filtr i sáčky. Prodloužíte tak životnost vašeho Vorwerk vysavače. Dále Vám nabízíme hepafiltry, filtry do digestoří, fritovacích hrnců, kávové filtry, kryt potravin do mikrovlnné trouby, široký výběr vůní do vysavačů , vůně do myček a žehliček, odstraňovače vodního kamene, hadice k pračkám a myčkám a univerzální hubice pro všechny vysavače - turbokartáče, podlahové i parketové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky