čtvrtek 17. srpna 2017

Hyundai i10 spotřeba

V nabídce jsou motorové varianty. Nejúspornější z nich je 0i - 4. Podívejte se na vzorové nabídky operativního leasingu nebo si nechte spočítat kalkulaci na míru. To v ia hlavně ultranekonfliktním citigo se i mužský sveze bez toho, aniž by se cítil trapně. Vzhled obou testovaných miniaut není naštěstí tak genderově vyhraněný jako u kolínských konkurentů, na hyundai se škodovkou bychom zdrobněliny nepoužívali.


Hyundai i10 spotřeba

Svým svěžím a výrazným designem, obrovským výběrem špičkových technologií a prostorným interiérem dává toto výrazné nové auto určené (nejen) do města nový význam známému rčení: velké věci často přicházejí v malém balení. Featuring a fresh and expressive new design, it’s full of cutting-edge technology and safety equipment. An as a used car buy, iis even better value.


Skutečná spotřeba Hyudai imotor 1. W, modelová řada 2: Napsal jsem již tento článek na jiné webové stránky, přesto bych chtěl s naší zkušeností seznámit co nejvíce čtenářů. You can also view our offers for PCP Finance, Car Loans, Cash Savings, Business and Motability on all our models. Free Shipping Available.


Hyundai i10 spotřeba

Harrachova (od Benziny) do Břevnova mi palubák ukazoval ale jel jsem docela pomalu, až na dálnici za Jablonec po sněhu a po břečce, až od Boleslavi se dalo jet. A new city car, which for several reasons is something of a rarity nowadays. One issue is profit, or a lack thereof. Hyundai i- benzín NYNÍ 95. V pořadí již třetí generace oblíbeného miniauta nabízí atraktivnější design, bohatší výbavy a lepší jízdní vlastnosti.


Na druhou stranu začíná na poměrně vysoké cenovce. Lidem, kteří rádi řídí, bude lépe za volantem Fiatu Panda nebo o něco dražší Mazdy 2. Na víc než průměrné tři hvězdičky. Za příplatek lze pro benzínové modely získat čtyřstupňový automat. My se na novou imoc těšíme.


Hyundai i10 spotřeba

Model itak možná sebere pár řidičů i většímu sourozenci i20. Jezdil jsem v rozmezí až litru na 1km. Při jízdě po německé dálnici, na hraně možností malého motoru, stoupne.


A message from Robert Forrester, CEO of Vertu Motors plc. Svojí silou je vhodný pro nenáročné řidiče. Pokud budete převážet menší zavazadla nebo nákupy, kufr o objemu 2l vám bude stačit. Základní pohonnou jednotkou je čtyřválcová jedenáctistovka o výkonu kW (krátce po uvedení na trh se výkon změnil na kW, po modernizaci na kW). I v nejslabším provedení jde o. V takovém případě je ale nutné počítat s vyšší spotřebou.


Nahradil dřívější městský model Atos a je dostupný pouze v pětidvéřovém provedení. Dávám autorovi za pravdu. Jsou vaše obavy z nákupu tohoto auta oprávněné?


Zjistíte, jaká je reálná spotřeba a řadu dalších cenných informací. Na webových stránkách AutAtuA jsou uvedeny oficiální údaje o objemu zavazadlového prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky