čtvrtek 24. srpna 2017

Plastové lahvičky na vzorky

Plastové lahve od 10ml - 300ml. Objem lahviček od 10ml do 250ml s uzávěrem, lahvičky s rozprašovačem, lahvičky průhledné, bílé. Použitý materiál HDPE, PET, PEG. Uzávěry jsou na závit s pojistkou. Výživný a bohatý pleťový krém, který vás překvapí nejen svojí lehkostí na pleti, ale i lehkostí výroby!


Je na něj potřeba jen několik základních ingrediencí, zvládnete ho za pár minut a výroba je. Prohlášení o shodě a specifikaci obalu zasíláme pouze na žádost zákazníka. Velká balení prodej po krabicích velkoobchod sleva.


Nádoby na vzorky Nosič na láhve Střičky, rozprašovače. Abecední rejstřík produktů. Výprodej, chemický outlet. Lahvičky (lékovky) plastové , MEDIKO - OTS s. Lékovky - plastové a skleněné lahvičky. Přehled produktů z kategorie Skleněné a plastové lahvičky (Glass and plastic vials).


ProStak 450ml Kompava uvádí jako první na slovenský trh šejkr Blender Bottle Prostak. Prostak Vám nabízí nosit Vaše denní dávky proteinů v praktickém balení. Zapomeňte na plastové sáčky, zda lahvičky v tašce. Prostak nabízí vše v jednom a to vše vyrobené z prvotřídních materiálů.


Vážení zákazníci, náš eshop je v plném provozu. Doručování zásilek na vybrané pobočky Zásilkovny, Českou poštou i dopravcem GLS funguje bez omezení. V této sekci si můžete vybrat plastové lahvičky se šroubovacím uzávěrem, které pro vás vyrobíme na zakázku v požadovaném množství. S lahvičkama je někdy kříž, protože na hrdlo pasuje víc uzávěrů.


Prodám lahvičky vhodné na vzorky nebo dezinfekci obsah 100ml. Cena je za kus včetně v. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte nám pomáhají k lepšímu zacílení reklamy a tvorbě obsahu.


HDPE plastové lahve jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v potravinářském, chemickém, drogistickém nebo petrochemickém průmyslu. Materiál plastové lahve je odolný většině chemických látek a zaručuje tak bezpečné uložení či přepravu. Popis produktu - s označením ml, ml, ml a ml - uzavíratelné - se zamačkávacím víčkem - průhledný plastový kelímek, ná. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Co to PET, HDPE, LDPE a podobně.


Každá lahvička je samostatná, spojená click systémem do jednoho celku. Flexibilní řešení - možnost spojení až ks lahviček. Ideální pro kombinaci kosmetického výrobku na cesty.


Vzorky a ceny zašleme rádi na vyžádání. Kašírování vysoce kvalitními fóliemi zajistí dlouhou životnost a barevnou stálost. Perfektní vzhled bez údržby. To jsou palubky od nás.


Obkladové, fasádní a interiérové plastové palubky jsou naprosto. Ponúkame aj službu potlače pre vaše pôvodné plastové prepravky, ktoré neboli zakúpené u nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky