pátek 18. srpna 2017

Plynová varná deska beko

Přístroj je vybaven čtyřmi varnými zónami různých. Deska má integrované zapalování a bezpečnostní pojistku proti zhasnutí plamene. Kvalitní varná deska je základem každé kuchyně – bez ní si totiž vaření dokážeme jen těžko představit.


Plynová varná deska beko

Mezi nejoblíbenější typy tohoto domácího spotřebiče patří stále plynové varné desky, které mají oproti těm elektrickým celou řadu výhod. Pojistka plamene, WOK plotýnka. Vestavná plynová varná deska v černém provedení se hořáky na keramické desce bez rámečku.


Varná deska plynová má WOK hořák, elektronické zapalování a bezpečnostní pojistky. Skleněná deska v černém provedení. Plynová varná deska Beko ve stylovém černém provedení se třemi klasickými hořáky a jedním WOK hořákem skvěle zapadne do vaší kuchyně.


Plynová varná deska beko

Díky přednímu ovládacímu panelu budete mít ovládací knoflíky hned při ruce a průběžné litinové rošty zajistí bezproblémovou manipulaci s hrnci či pánvemi. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Všichni dopravci také fungují. U Zásilkovny prosím nemůžeme zaručit dodání zboží do Velikonoc.


Všem Vám přejeme hlavně zdraví a d. Varná deska je vybavena chytrou pojistkou, která v případě zhasnutí plamene zastaví přívod plynu do varné desky a zamezí tak jeho úniku. Plynové varné desky Beko jsou pro maximální bezpečnost vybaveny pojistkou plynových hořáků. V okamžiku, kdy dojde k zhasnutí plamene, se zastaví i přívod plynu, což zamezí jeho úniku.


Varná plynová deska Beko je také opatřena elektrickým integrovaným zapalováním přímo v ovládacím knoflíku. Detail produktu Do obchodu. Speciální WOK hořák S WOK hořákem u varných desek Beko není problém uvařit zdravé jídlo.


Vysoký výkon hořáku zajistí rychlou přípravu jídla bez ztráty nutričních hodnot a díky třem řadám plamene je teplo dodáváno rovnoměrně po celém spodku. Nadstandardní plynová varná deska. Sháníte plynovou varnou desku, ale nechcete jen tak obyčejný model?


Každá plynová varná deska Beko je vybavena pojistkou proti zhasnutí plamene, která okamžitě zastaví přívod plynu a zabrání tak jeho úniku. Navíc jsou plynové desky vybaveny integrovaným zapalováním, díky kterému je obsluha desky jednoduchá a pohodlná. V případě zhasnutí plamene zastaví přívod plynu a tím zamezí jeho úniku. Vestavná varná deska v nerezovém provedení obsahuje plotýnky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ovládání je mechanické, umístěno vpředu prostřednictvím otočných knoflíků s integrovaným zapalováním. K dispozici jsou i litinové rošty. Na přední straně vpravo využijete nejmenší hořák, vlevo na zadní straně uvaříte oběd na největším hořáku a zbylé jsou střední velikosti.


Plynová varná deska beko

Lowest Prices on Top Items. Free Shipping Available. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Všechny hořáky se zapalují jednoduše díky integrovanému elektrick.


Trouba a varna deska set beko 1produkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky