čtvrtek 24. srpna 2017

Penzion u vitovcu susice

Tradičně velmi chutná kuchyně již několik let láká stále nové zákazníky, pro které je k dispozici vinárna, bar, salonek, terasa a prostorná restaurace s tanečním parketem. Poptávkový formulář a kontakt restaurace a penzion U Vítovců. Srdečně Vás zveme k příjemnému posezení v restauraci a penzionu U Vítovců, která se nachází poblíž centra města Sušice.


Restaurace a penzion U Vítovců se nachází v Sušici v malebné krajině Pošumaví. Ve vybavení každého pokoje je televize a vlastní sociální zázemí. Najdete tu také vlastní restauraci, bar i vinárnu.

Ubytovací kapacita je tvořena dvoulůžkovými, třílůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji. Součástí penzionu je restaurace s barem, vinárnou, venkovní terasou a tanečním sálem. Domácí mazlíček zdarma - vždy po předchozí domluvě. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace.


Dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením sprchový kout a WC, TV a SAT. Objevte nové restaurace ve svém okolí, nebo vhodnou restauraci ve vašem oblíbeném městě. V našem seznamu restaurací v turistických regionech si určitě vyberete.


Pomůžeme při výběru restaurace pro firemní konference i pro stravování o dovolené.

Tichý, klidný penzion , který můžeme všem jen doporučit. Americké armády Sušice. Klatovy Plzeňský Sušice I Post navigation. Next Post Hotel Morris.


Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to post a comment. Provozujeme restauraci s nabídkou teplých a studených jídel.


K dispozici je vinárna a terasa s kapacitou míst, salonek s místy, prostorná restaurace s tanečním parketem pro osob a bar. Je situován tak, že jste prakticky v centru města v klidné čtvrti a nemáte to daleko ani do lesoparku Luh. Zde můžete najít sportovní vyžití na stadionu, tenisových kurtech,nebo se jen procházet podél. Guests arriving by vehicle have. V nabídce je celkem lůžek.


V letních měsících ubytovaní hosté jistě využijí možnost vykoupat se v řece Otavě. Penzion U Jezu features baggage storage. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Telefonická objednávková služba.


Hotely, penziony, apartmány v Sušici a Pošumaví. Ubytování Sušice - přehled ubytování v Sušici a Sušicku.

Levné ubytování v Sušici, dovolená pro rodiny, slevy. Get address of U Vítovců - Sušice , submit your review or ask any question about U Vítovců, search nearby places on map. Apartmán u Josefa se nachází cca 2metrů od centra náměstí města Sušice. Veškeré obchody, zábava je v dosahu do minut chůze. Sušice - aktuality, sport, turistika na Sušicku, ubytování, webkamery, Historie, fotogalerie, Městský úřad Sušice.


Přízemní dvoupokojové apartmá s kuchyňkou a sociálním zařízením na velmi dobré úrovni. Nabízí zahradu a terasu. Má také vlastní parkoviště.


Ze srdce doporučuji všem, kdo má rád kli čistotu a dostarek prostoru. Od hotelu km krásnou šumavskou přírodou nebo 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky